2 Април, 2021 18:05 4 368 5

Слава на отчуждаването в името на ръста на БВП!

  • иван кирмин-
  • бвп-
  • комунисти-
  • строителство-
  • отчуждаване

Истинските десни антикомунисти и патриоти ще изпитат неописуемо щастие, ако тяхна собственост допринесе за ръста на БВП и отварянето на още нископлатени работни места, без самите те да реализират печалба

Слава на отчуждаването в името на ръста на БВП! - 1
Снимкa: Shutterstock

Отново някаква подла атака към строителните постижения на държавата и лично на Премиера. Доносници, най-вероятно пратени от Сорос, разпространяват снимки как били бетонирани дървета при строеж на магистрала някъде около Търговище. Ами ще бетонират след като дърветата са там, където трябва да се излива излишният бетон. Кой постави там тази растителност, която ревностно защитават еколози, врагове на прогреса и ръста на БВП? Комунистите подло са ги засадили преди 40-50 години. Оставете строителите на мира, за да могат спокойно да бетонират комунистическите дърветата и гори!

Строителите са изключително важна част от брилянтния план успешно да се намачкат комунистите, единствената пречка пред просперитета на нацията, не по-рано от 2060г. Според статистиката в строителния сектор средната брутна заплата е около 1000лв. Така, инвестирайки в строителството милиарди вместо в сектори с по-високи заплати, се ограничава възможността да се увеличават пенсиите на червените бабички, последна опора на комунистите. Това вероятно е причината трескаво да се търсят и чужди инвеститори, които се интересуват единствено от евтина работна ръка.

Най-сериозен пирон в ковчега на комунистите обаче ГЕРБ реализира с индустриалните паркове и с промените в чл. 205 от ЗУТ. Вече ще може държавата или общината да отчуждава частни имоти от частни лица и фирми за да създава такива паркове, които да продава или отдава на одобрени от нея частни инвеститори. С техните камъни по техните глави – да видят те, че и десните знаят как се отнема принудително частна собственост от лошите и да се дават на добрите в името на светлото бъдеще.

Разбира се, само един комунист би бил против това да му бъде отчужден имот за жълти стотинки и след това даден на сериозен инвеститор. Истинските десни антикомунисти и патриоти ще изпитат неописуемо щастие, ако тяхна собственост допринесе за ръста на БВП и отварянето на още нископлатени работни места, без самите те да реализират печалба.

-----------------------

Иван Кирмин има над 25-годишен опит в сферата на строителството на жилищни, обществени и промишлени сгради и съоръжения. Управлявал е процеси във всички фази на строителните проекти – предпроектни проучвания, проектиране, финансиране, строителство, продажби.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка

    16 2 Отговор
    България се рекламира като държавата е най—евтина работна ръка в света,най—евтината пиячка и най—еbливите жени.Евала,ашколсум.
  • 2 !!!?

    4 6 Отговор
    Ама много дебелина пропаганда тече в последните часове преди изборите !!!?
  • 3 Винаги сме първи

    5 1 Отговор
    Отзад напред.Разбрах го след 10-11-1989..
  • 4 Владо Шофьора

    0 3 Отговор
    Отлична статия инж.Кирмин.
    С набиването на пилоти има възможност всички индустриални паркове да бъдат построени само в заблатени местности и няма да се отнемат ниви и пасища от българските комунисти ,десни и патреоти.
  • 5 rule

    0 0 Отговор
    Че, какво лошо има?!:) Един млад грък ми разправя:" Не съм богат. Добре че са българките! Иначе няма коя да ми даде! Нашите са много разглезени! Ще оставам в България. Всичко си е наред! Вземам някоя мома и съм си вече у дома!:)" Това не е майтап, а истина! Както искаш, така го разбирай!:)