Last news in Fakti

7 Април, 2021 09:32 4 533 5

2 банки възстановяват програмата за безлихвено кредитиране

  • банки-
  • кредити

ББР гарантира безлихвени заеми до 6 900 лева

2 банки възстановяват програмата за безлихвено кредитиране - 1
Снимка: БГНЕС

Още две банки-партньори на Българската банка за развитие по програмата за безлихвено кредитиране на физически лица започват да приемат отново документи на кандидатите.

ОББ вече рестартира програмата в клоновата си мрежа, а Райфайзенбанк, която ще започне отново да приема заявления от днес.

ББР гарантира безлихвени заеми до 6 900 лева, включително за кредитиране на граждани, които са били в неплатен отпуск поради пандемията, а в настоящия период на наложени ограничителни противоепидемични мерки са безработни.

Кандидати могат да бъдат служители, които са били в принудителен неплатен отпуск, или самоосигуряващи се, чиято дейност е била временно прекъсната заради извънредната обстановка. Максималният срок на погасяване е 5 години, с минимум 6 месеца и максимум 24 месеца гратисен период. Заемите са освободени от такси, комисиони и неустойки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Михаил Константинов - Изветрелия

    13 1 Отговор
    Ааа има ли програма за безвръщово кредитиране или тези програми са само за гн Пеевски?

    Коментиран от #3

  • 2 Валдеса

    8 0 Отговор
    Същата, тази банка, която даваше кредити по различни проекти на Мутрите, който завишаваха след това ценито по 10
  • 3 бл.134 в Зап. парк

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Михаил Константинов - Изветрелия":

    Давайте , давайте , давайте .. ромите и китайците да бачкат
  • 4 Нямам срам

    8 1 Отговор
    Банките трябва да се забранят с закон. Трябва да се смени целия социален икономически модел .. Всичко е платено а тези които нямат възможност ? Едни от нещата които човек трябва да има безплатен достъп това са образовение и медицина и дом .. Но хората са овце ...
  • 5 Load runner

    0 3 Отговор
    Добре, че има биткойн и други криптовалути, които скоро ще убият всички банки.