Last news in Fakti

3 Май, 2021 16:36 1 705 1

Стартира месец на насърчаване на потреблението

  • шанхай-
  • китай-
  • потребление-
  • инициатива

Целта е Шанхай да бъде превърнат в международен потребителски център

Стартира месец на насърчаване на потреблението - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В Шанхайския изложбен център стартираха месец за насърчаване на потреблението и фестивал на пазаруването. Инициативата е организирана съвместно от Министерството на търговията, Китайската медийна група и управата на града. Главна тема на мероприятието е „Да се насладим на потреблението и хубавия живот“.

Тази година е първата от 14-ата петилетка, като китайската икономика се възстановява стабилно и демонстрира голямата си устойчивост и жизненост на потреблението. Могъщият потребителски пазар вече е най-голямата движеща сила за икономическия растеж на Китай през последните години. Китайската медийна група, която обхваща националното радио и телевизия, ще даде своя принос за превръщането на Шанхай в международен потребителски център, каза още Шън Хайсюн.

Китайската медийна група излъчи онлайн предаване на живо за продажбата на стоки. От миналата година насам тя организира многократно подобни благотворителни мероприятия с продажби за около 10 млрд. юана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕШО

    2 1 Отговор
    А няма коментари.При нас пък всичко расте.