18 Май, 2021 13:25 5 636 4

Върнете тези продукти в магазина

  • ikea-
  • heroisk & talrika-
  • съдове

IKEA изтегля опасни съдове

Върнете тези продукти в магазина - 1
Снимка: М. Богданова ©

Мебелната верига IKEA реши да изтегли от търговската мрежа съдовете за сервиране HEROISK & TALRIKA. Причината е по-висок риск от счупване на чиниите, купите и чашите от марката по време на употреба и евентуално изгаряне, в случай че има горещо съдържание в тях.

"Наскоро компанията беше уведомена, че при определени обстоятелства за съдове за сервиране HEROISK & TALRIKA е установен риск от счупване по време на употреба, което може да причини изгаряне", уточняват от IKEA. Затова от там молят клиентите, купили съдове от въпросната марка, да ги върнат. Веригата ще им върне парите. Не е необходимо представяне на касова бележка за възстановяване на сумата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сова

    28 5 Отговор
    И аз купих наскоро едни чаши, стъклени. Снощи се скарахме с жената. Чашите дадоха фира. Много лесно се чупят. Не съм доволен и искам да ги върна.
    п.п.
    И жената също искам да върна.

    Коментиран от #3

  • 2 Жена му

    22 2 Отговор
    Мъжът ми е пиянде и само пълни чашите с ракия, а аз празна стоя.
    Главата му се оказа по-твърда от шведския порцелан.
    Утре отива в ИКЕЯ да връща останалото и да започва там денонощна работа, че не. ми трябва такъв.

    Коментиран от #4

  • 3 пешо

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "сова":

    така е. миг невнимание в гражданското, после цял живот семеен.
  • 4 сова

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жена му":

    Жена ми се оказа по-кьорава от на чичо Мичо магарето. Трябваха и 35 години брак, за да разбере, че аз съм пиянде,а тя нимфоманка.