Last news in Fakti

19 Май, 2021 12:51 2 227 0

От 2 до 4 юни: Булмедика/Булдентал/Дерма & Ететика в Интер Експо Център

  • булмедика/булдентал-
  • изложение-
  • иец

Изданието през 2020г доказа изложенията като сигурна и безопасна среда за осъществяване на бизнес в сектора

От 2 до 4 юни: Булмедика/Булдентал/Дерма & Ететика в Интер Експо Център - 1

Две седмици ни делят от тазгодишното издание на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. От 2 до 4 юни професионалното събитие ще събере за 55-и път водещи компании от сектора на медицината и денталната медицина със специалистите от медицинския, денталния и дерматологичния сектор.

„С изданието през 2020г. дадохме рестарт на цялата изложбена индустрия у нас. Успешното реализиране доказа, че изложенията са сигурно и безопасно място за изграждане на бизнес контакти и обмен на опит“, споделят организаторите. И допълват, че изминалата една година е доказала важността и високата добавена стойност на физическия контакт; на бизнеса „на живо“. В ежегодния календар на изложенията се затвърди новият формат ДЕРМА & EСТЕТИКА, ориентиран към дерматологията и естетичната медицина.

Благодарение на обединените усилия на организаторите, партньорите и изложителите, специализирана публика от страната и чужбина посети щандовете на компании от България, Румъния, Китай, Турция, Македония, Русия. Участниците бяха 99. За предстоящото издание организаторите очакват увеличение както на броя участници, така и на представените държави.

Здравната сигурност

Интер Експо Център продължава да налага най-високите стандарти и внимателно да следи за стриктното изпълнение на изискванията, наложени от държавните здравни власти. Въведен е входно-изходен контрол и се спазват най-високи хигиенни изисквания. Създадени са допълнителни „Вътрешни правила“. Като част от пакета с превантивни мерки, които Интер Експо Център предприема, е предварителната електронна регистрация за посещение, която може да бъде направена в сайта www.bulmedica.bg.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА – платформа за събития

Ежегодно БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се превръща в платформа за професионални събития. И през тази година, от 2 до 4 юни, форумът ще предложи богата съпътстваща програма, изпълнена с професионални събития, лекции и демонстрации.

За посещение можете да се регистрирате ТУК.

Всички новости за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА ще откриете на сайта www.bulmedica.bg


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА