1 Юни, 2021 08:32 2 541 40

Неофициално начало на летния сезон по Черноморието

  • черноморие-
  • летен сезон

Слънчев бряг е частично обновен

Неофициално начало на летния сезон по Черноморието - 1
Снимка: БГНЕС

От днес всички плажове по Черноморието ни трябва да са готови да посрещат туристи. Освен това се очаква да предлагат по-евтини цени на чадърите и шезлонгите поне с 50%. Това е станало възможно след решение на Министерския съвет да намали концесионанта такса на плажовете, ако концесионерите свалят цените.

Сезонът откриват и в Слънчев бряг. Курортът е частично обновен - с подновена настилка на Централна алея, както и във вътрешността на комплекса, където има нови тротоари и преасфалтирани улици. Тече и активна ваксинация на местното население и персонала на курорта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На скънчака

    25 2 Отговор
    А олинклузив менте алкохолът, осигурен ли е?

    Коментиран от #4

  • 2 РАДЕВ, КВО СТАВА

    6 17 Отговор
    НЕМА ЛИ ДА ОТКРИЕШ СЕЗОНА НА СЛЪНЧАКА.....ДА ПОВЕДЕШ КРАК

    Коментиран от #27

  • 3 Гост

    14 1 Отговор
    Аз сезона го открих още на 24 ти Май.По традиция още от ученическите години след манифестацията отивахме на плаж.Ама водата е чук студена,само младежи се цамбуркат
  • 4 Цели

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "На скънчака":

    цистерни !
  • 5 МОЖЕ

    3 10 Отговор
    ЙОТОВА ДА СЕ РАЗХОДИ ПО БАНСКИ НА СЛЪНЧАКА....ПОНЕ ДА СВЪРШИ НЕЩО ПОЛЕЗНО
  • 6 Миризлив пор

    24 2 Отговор
    За западни туристи 15 евра нощувки със закуска и осигурен чадър и шезлонг, за нашенци 120 кинти. Айде на мореееееее, мерси да си предлагат каквото искат, аз бих отишъл на място където условията отговарят на цените.

    Коментиран от #9, #12

  • 7 ЛЛЛ

    20 2 Отговор
    Сезонът е открит, ама туристи няма. Обслужването е много зле на нашето море и е на принципа "ден година храни"
  • 8 Пич

    17 3 Отговор
    Официално , не официално , пак на олинклузивите ще ни пробутват едно ядене по три дни , готвено от вчерашни остатъци , за 200 лв. на ден. А любимите им пенсионери от Англия и Германия почиват на една трета от тази цена. А мерси , няма ние да им плащаме кризата.

    Коментиран от #10

  • 9 ПОР МИРИЗЛИВ

    4 10 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    ЗА МИЗЕРНИЦИ Е В ГЪРЦИЯ....С КРЕНВИРШИ И ЛЮТЕНИЦА ОТ БГ

    Коментиран от #11, #13, #28

  • 10 РЕЗЕРВИРАЙ СИ

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    В САЙТ ЗА ЧУЖДЕНЦИ...И НА ТЕБ ЩЕ ТИ ИЗЛЕЗЕ ПО ЕВТИНО....АМА ТРЕБЕ ДА ИМАШ ...ПИПЕ

    Коментиран от #20, #29, #30

  • 11 Миризлив пор

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "ПОР МИРИЗЛИВ":

    Не знам за какви кренвирши говориш, но ако не се изхвърляш в Гърция със алкохол и цигари цените са почти като на нашето черноморие, с тази разлика че там няма "сезонен грип" и след порция морски дарове мога спокойно да ходя на плаж и не ме е страх да изляза от тоалетна.
  • 12 123

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    Това което казват и пишат Българските хотелиери по вестниците няма нищо общо с истината, почивка за 15 евро на ден в България няма за чужденци, за Българи започва от 80-100 лв на вечер плюс данък,Най-евтината почивка в България спане със закуска за един човек чужденец за 7 дни започва от 900 лв-129 лв на човек на вечер. Най-евтината почивка със всичко включено започва от 144 лв на вечер.В Гърция на Халкидики има стаи с две легла в хотел 3 звезди,започващи от 37 лв на вечер,за храна в ресторант средно на човек е 11-20 лв.

    Коментиран от #18, #21

  • 13 Къпан пор

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "ПОР МИРИЗЛИВ":

    Личи си че не си стъпвал в Гърция никога.В Гърция цените в супермаркета са същите като в България.Скъпи са акцизните стоки.Водата е кристално чиста и липсват разстройство и повръщане.

    Коментиран от #17

  • 14 Грета Тунберг

    2 4 Отговор
    През месец август с гост сме на меден месец на Слънчака.
  • 15 Добре дошли при бай Марин

    7 2 Отговор
    Бай Марин прогнозира тотален смях тоя сезон.Времето първо,второ всички мошенници ресторантьори,хотелиери и прочая паплач са наточили брадвите десет пъти.НЯМАААААА!!!!провал и това е.😅😅😅😅😅
  • 16 ичко

    3 2 Отговор
    да ми дадат еврата от европа и тръгвам
  • 17 ЛЛЛ

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "Къпан пор":

    Абсолютно си прав и за цените, и за повръщането, и за разстройството. Само дето това им правителство май е много неадекватно и ще им съсипе туризма
  • 18 123

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "123":

    За чужденци е 129 лв на вечер за човек със закуска само или без закуска,като цената се умножава по две. За да вземеш стая в Български хотел на морето,трябва да платиш за двама човек,или се плаща за всяко легло в стаята което е минимално е 258 лв на вечер за една стая без храна.Приятна почивка в България.
  • 19 Пилона

    6 2 Отговор
    А свежи попълнения от к*рви и стриптизьорки докараха ли на Слънчака?
  • 20 Бг турист

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "РЕЗЕРВИРАЙ СИ":

    ТЕБЕ...КАТО ТЕ ЧЕТЕ ЧОВЕК...И МУ СТАВА ...ЯСНО...КАТО БЕЛ ДЕН...ЧЕ ...СИ САМО НА...АКЪЛ И ОВЧА КОЗИНА...
  • 21 Миризлив пор

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "123":

    В нормалния свят всеки си планира почивката от предходната година и я плаща от есента. Туроператора плаща една пакетна цена за част от комплекса (на едро) а клиента крайната за стая. Кога си на ранни записвания имаш отстъпка от 30-50% кога си накрая са цените които цитираш. Така, че цените от 30евро за all inclusive за краен клиент в нормалните държави при ранни записвания са напълно реални. Друг е въпроса защо за нашенци няма подобни отстъпки а се плаща пълната цена.

    Коментиран от #22, #23, #31

  • 22 Елементарно

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "Миризлив пор":

    Уотсън, защото наЩе са изключително алчни и мислят хората за много тъпи. На есен ще има много изненади. С помощта на управляващите отрязаха клона, на който седят. Следва безконтролно падане.
  • 23 123

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Миризлив пор":

    Аз съм нормален човек и от нормален свят, такива цени от по 15 евро има в други различни от България дръжави и те са само за стая със закуска,без нищо друго.Там по принцип плажовете са безплатни,както и паркингите на хотелите. Само в такива елитни страни като България се плаща за чадъри, тоалтни, вода за пиене и паркинги, плюс заплащане на всяко едно легло в стаята.Цените в България от 258 лв на ден са тези със предварителното планиране или 1806 лева на седмица са стая с две легла без нищо друго, като намалението на цената за тази стая е със 1513 лв за седмицата почивка в България, като пълната искана от българския хотелиер цена за тази страя е 3319 лв за едната семица почивка в България.
  • 24 123

    4 4 Отговор
    Акуа Парадйаз Ризорт в Несебър е 1995 лв на човек за седмица почивка със всичко включено, с намалението става 1687 лв на човек на вечер, или 3374 лв за седмица почивка в една стая за двама човека, по 482 лв на ден за вечер.

    Коментиран от #32

  • 25 берта

    4 1 Отговор
    Фекалните води Ви очакват!

    Коментиран от #33

  • 26 Гост

    4 2 Отговор
    Цените на шезлонга и чадъра с 5 лв по-евтино. Да не се окаже, че цената на нощувката е с 20 лв нагоре! Нещо по този въпрос?
  • 27 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "РАДЕВ, КВО СТАВА":

    Що чакаш на Радев? Иди да търсиш туристи пред американското посолство, или от парламента на ЕС. Нали сега сте приятели със западняците.
  • 28 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "ПОР МИРИЗЛИВ":

    хахахахахах Ти изкара, че слънчака е по-добре от Гърция ли бе, алтак? хахахахахаха
  • 29 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "РЕЗЕРВИРАЙ СИ":

    С малко повече акъл и с по-малко алчност и ти щеше да имаш българи курортисти, ама треба да имаш пипе.
  • 30 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "РЕЗЕРВИРАЙ СИ":

    Не схващаш ли че е обидно да ти се налага да го правиш ...!!! В живота трябва да се изправяш срещу несправедливостта , не да се ррдишв редиците на шушумигите , които гледат да минат под летвата . Виждаш ли разликата между нас - ти си беден , мислиш като беден , и номерата са ти на беден ...

    Коментиран от #34

  • 31 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Миризлив пор":

    В нормалният свят август месец фирмата затваря врати и всички почиват. У нас до последно не се знае дали ще ми дадат почивка, колко дни ще ми отпуснат и кога. Ако питаш шефа, най-добре през ноември. Уж попълваме графика за отпуски още през януари, но той е колкото човешки ресурси да си отчетат документа. Тук всичко е в последния момент. Забрави да си резервирам от предната година. Тези предварителни резервации с половин или една година напред са само за да прилапат парици туроператорите. Няма как да знаеш дали няма да вали тогава.

    Коментиран от #35

  • 32 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "123":

    Запази 5 или 6 стати. Само ме изчакай да си взема парите. Да не мръднеш нанякъде!
  • 33 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "берта":

    И готвачите от махалата с естествения тен.
  • 34 РЕЗЕРВИРАЙ СИ

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Пич":

    Я МОЯТ ГУРУ ПАК СЕ ПОЯВИ....ТИПИЧНО ЗА БСП КОМУНДЕТАТА ДА ДАВАТ ОЦЕНКИ И И МНЕНИЯ КАТО ОТ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ
  • 35 И КАК РАЗБРА

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    ЧЕ Е ОБИДНО.....ЕДНА И СЪЩА УСЛУГА С 50% ПО НИСКА ЦЕНА...ПО ВСИЧКИ ЗАПАДНИ САЙТОВЕ ИМА РЕЗЕРВАЦИИ ЗА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ

    Коментиран от #37

  • 36 КУРОРТИТЕ ПО

    2 3 Отговор
    НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ НЕ СА ЗА....МИЗЕРНИЦИ....

    Коментиран от #38, #39

  • 37 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "И КАК РАЗБРА":

    Ако има толкова резервации, защо виеш тука, като гладен вук?
  • 38 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "КУРОРТИТЕ ПО":

    Не чакай на българи да те спасяват. ХОди да се мазниш на норвежците. Дай им и някоя камериерка да понабият, срещу 50€ нощувка.
  • 39 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #36 от "КУРОРТИТЕ ПО":

    И си оправи словореда. НАШЕТО и НЕ СА не се връзва в изречението ти.
  • 40 Bobby

    0 2 Отговор
    За 2300 лв в Дидим Турция почивам 8 дни пълен олинклузив последните 10 години,2 човека с всички екстри,за какво черноморие ми говорите???