Last news in Fakti

27 Юни, 2021 08:00 3 278 3

Пускат "горещ" телефон във Фонд "Земеделие"

  • фонд земеделие-
  • горещ телефон

Всеки петък ще е ден на отворени врати

Пускат "горещ" телефон във Фонд "Земеделие" - 1
Снимка: sinor.bg

Държавен фонд "Земеделие" ще открие четири "горещи" телефонни линии, на които кандидатите за европейско финансиране по различните програми ще могат да получават разяснения и актуална информация за проектите си, предаде БНР.

Новото ръководство поема ангажимент, че от тази седмица всеки петък ще бъде "Ден на отворените врати" във фонда.

То е изготвило план с мерки за одобряване дейността на фонда, наваксване с обработката на забавени проекти и подобряване на прозрачността в работата. В плана има конкретни дейности и срокове и той вече може да бъде прочетен на сайта на институцията.

Предстои разработване на ръководство на бенефициента. Те е предназначено за всички, които изпълняват договори за безвъзмездна финансова помощ по Програмата за селските райони и има за цел да улесни земеделците чрез предоставяне на конкретна, синтезирана и систематизирана информация за техните основни права и задължения. Същата цел имат и "горещите" телефонни линии, които е бъдат открити днес. Две от тях са за дирекция "Договориране", другите две - за дирекция "Оторизация" към селската програма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телефони на вятъра

    5 8 Отговор
    Който не пусне под масата, еврофондове ЙОК! Сега на 4 кукли ще им се плаща, да объркват хората!
  • 2 попара

    0 4 Отговор
    На тези "горещи" телефонни линии можете да си опечете хляб,но не очаквайте там да има разкази "за възрастни" за след 12.00 часа нощем.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.