Last news in Fakti

13 Август, 2021 12:10 2 877

Вашите идеи - Taiwan Excellence ще ви помогнат да ги превърнете в реалност!

  • тайван-
  • taitra-
  • taiwan excellence

Благотворителните дейности под логото "Споделянето е грижa" канят хора по целия свят да покажат своята креативност и изобретателност

Вашите идеи - Taiwan Excellence ще ви помогнат да ги превърнете в реалност! - 1

Taiwan Excellence проведе международна пресконференция на глобалното благотворително събитие от кампанията „Споделянето е грижa". Дейността му ще стартира официално на 1 септември! Хората по целия свят са добре дошли да покажат своята креативност и изобретателност и активно да излязат с предложения, за да превърнат добротата в реалност!

„Споделянето е грижa, Taiwan Excellence“ е първото глобално многогодишно мащабно благотворително събитие, организирано от TAITRA. Темите на това събитие ще бъдат „Социална загриженост“ и „Опазване на околната среда“, комбинирани с екологично, социално и корпоративно управление (ESG). Целта е да се привлекат граждани в световен мащаб, за да излязат с творчески инициативи, използващи продукти и услуги на Taiwan Excellence, да предлагат иновативни решения и да ги прилагат в родните си страни, за да подпомагат конкретно местната среда и обществото.

Това допълнително ще покаже колко голямо значение имат тайванските предприятия и Taiwan Excellence за екологичната устойчивост и социалната отговорност, както и ще покаже тяхното активно отношение към участието.

Възможностите на дадено лице могат да бъдат ограничени, но като участва в това предложение, Taiwan Excellence ще ви помогне да реализирате мечтите си.

Taiwan Excellence ще избере трите най-добри от всички световни предложения. Тези, които направят такова предложение, ще получат бонус от по 10 000 щатски долара и стипендия за изпълнение от 150 000 долара, за да бъдат добрите идеи напълно завършени!

Вашите идеи - Taiwan Excellence ще ви помогнат да ги превърнете в реалност!

Известната шведска активистка Грета Тунберг, която от малка се занимава с изменението на климата, успя да израстне и разпространи първата си проста идея от конкурс за есета в местни вестници. Тъй като огромен брой хора в световен мащаб възприемат нейните идеали, светът започна да се сблъсква челно с въпроса за изменението на климата.

Друг пример е г-жа Чен Шу-чу от Тайтунг, Тайван. Тя осигури обществено благосъстояние, без да иска признание, като използва приходите от продажбата на зеленчуци, за да помогне за изграждането на училища и библиотеки, като по този начин улесни спешни дейности за нейната общност. Общата им философия е да направят всичко възможно, за да променят обществото и да направят света едно по-добро място. Вярваме, че във всяко кътче на планетата има хора, които се грижат за социалното благосъстояние точно като тях!

Това събитие беше спонсорирано от 29 предприятия в Taiwan Excellence през краткия период на набиране на средства. Участващите бизнеси включват много известни регистрирани компании в Тайван, но много от тях са малки и средни предприятия, участващи в области като медицинска помощ, интелигентни машини, метали, транспорт, информационни и комуникационни технологии, както и спортно и домакинско оборудване. Ясно е, че тайванските компании наблягат и се ангажират с ESG и ентусиазирано са спонсорирали това събитие.

Пресконференцията покани г-н Рамон, настоятел на борда на SM Foundation (SMFI). SMFI е подразделението за корпоративна социална отговорност на SM Investments Corporation, водеща филипинска компания, която инвестира във водещи на пазара бизнеси в търговията на дребно, банкиране и собственост. На събитието присъства и г-н Oнно, индонезийски образователен филантроп, който участва чрез видео връзка и сподели своите виждания относно дългосрочния ангажимент за дейности в областта на общественото благосъстояние, както и изрази подкрепата си за благотворителните цели на инициативата.

Вашите идеи - Taiwan Excellence ще ви помогнат да ги превърнете в реалност!

В допълнение, министърът без портфолио Танг Фън (Одри Танг), представители на много страни с дипломатически връзки с Тайван (като Науру, Есватини и др.), организации за обществено благосъстояние и интернет знаменитости от Виетнам, Хондурас, Индия, Южна Корея и други страни, всички изразиха подкрепа и съгласие с концепцията зад тази дейност чрез видеоклипове.

Пресконференцията беше излъчена на живо, разпространявайки посланието до света и призовавайки хора от цял ​​свят да участват в това значимо събитие.

"Споделянето е грижа." Започвайки с Тайван, нека се присъединим и да дадем възможност на глобален кръг на добра воля чрез „Една идея, едно споделяне, позволявайки на любовта да продължи вечно“. Хората от всички сфери на дейност са добре дошли да активно популяризират, споделят и да представят своите предложения. Регистрацията на офертите продължава от 1 септември до 31 октомври.