Last news in Fakti

22 Септември, 2021 11:27 5 893

Семейният модел в основата на 30 годишен успех за Маджарови

  • маджаров-
  • семеен модел-
  • бизнес

Началото на българския вкус “Маджаров”

Преди тридесет години Юлия и Димитър Маджарови навлизат в търговията с хранителни продукти. В първите няколко години след създаването на фирмата “Димитър Маджаров-2” те успяват да научат най-важните уроци — какви са истинските нужди на българската трапеза. След три години в този малък семеен бизнес, те решават да започнат собствено производство на колбаси като предоставят на българското семейство именно това, което търси — наденици, кренвирши и трайни колбаси.

През 1998 г. създават и първите млечни продукти “Димитър Маджаров”. С времето семейството успява да изгради две производствени предприятия — месопреработвателно в гр. Пловдив и млекопреработвателно в гр. Стамболийски. В самото начало това семейно начинание започва работа с едва 5 човека. Сега то е гръб за повече от 300 човека, а името на бранда е нарицателно за качество и автентичен вкус.

С какво образование са членовете на семейството на Димитър Маджаров?

Димитър Маджаров е основател и управител на фирмата. Завършва Висш институт по хранително-вкусова промишленост в гр. Пловдив. Впоследствие заема позицията на инженер-технолог в ДСО “Родопа” в гр. Бургас. Юлия Маджарова, също инженер-технолог, завършва в Университет по хранителни технологии. Заедно със съпруга си се завръщат в Пловдив. Започват свой бизнес с търговия на хранителни стоки, който се превръща няколко години по-късно в еталон на българската традиция. Дъщеря им Станислава Маджарова е последното парче от пъзела на семейния модел на управление.

Коя е дъщерята на Маджаров?

Дъщерята на основателя на компанията, Станислава, е второ поколение мениджър. Компетентността ѝ в търговския процес я прави заместник-управител на фирмата. Тя е част от фирмата от 2005 г. В свободното си време обича да пътува, да спортува и да създава щастливи моменти с любимите си хора. Именно страстта ѝ обаче да предоставя качествени и чисти продукти, създадени по иновативни технологии, я прави Маджарова. Дъщерята на собственика на компанията отговаря за маркетинга, дистрибуцията и износа на продуктите на семейната фирма. Дъщерята е и един от хората, отговорни за добрия имидж на марката пред потребителите.

Семейство Маджарови не е просто бизнес модел, а модел за успех и щастие.

“От нашето семейство за вашето семейство” е девизът на хората, съхранили традицията през десетилетията. С подробния си анализ на потребителските нужди, в крак с новите технологии и с упоритост в създаването на чисти продукти, “Димитър Маджаров” е символ не просто на качествена храна и вкус, но и на разнообразие в настоящето и бъдещето във всеки български хладилник.



Свързани новини