Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 06:51 15 174 105

Forbes разкри първите български милиардери

  • братя домусциеви-
  • милиардери-
  • forbes

Състоянието на братя Домусчиеви се оценява на 4,2 млрд. долара

Forbes обяви братята Кирил и Георги Домусчиеви за първите български милиардери. Според авторитетното издание състоянието им се оценява на 4,2 милиарда долара.

Компанията им Huvepharma е шестата по големина здравна фирма в света за животни, с дейности, простиращи се от фабрика за ваксини в Линкълн, Небраска до фармацевтичен завод в Северозападна Италия. Основен производител на ветеринарни лекарства и ваксини, както и добавки за фуражи за добитък, Huvepharma отчете приходи от 658 милиона долара през 2020 г., което е с 21% повече от 2018 г. Това помогна на собствениците ѝ – братята Кирил и Георги Домусчиеви – да станат първите милиардери в България. Кирил стана почетен гражданин на Небраска през 2019 г. заради инвестициите на Huvepharma в щата Корнхъскър, пише Forbes.

Братя Домусчиеви тръгнаха от невзрачна офис сграда в българската столица София и изградиха своята многомилиардна империя, като приватизираха държавни фирми и ги разшириха. Интересите им са още в областта на в недвижимите имоти и футбола, пише изданието.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 121 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Р.радев

    317 21 Отговор
    Милиардите са на тиквунций..

    Коментиран от #40, #56, #67, #68

  • 2 Bai NOODLES

    375 18 Отговор
    Е Боко им даде сума ти и бизнеси,на подпис им ги даде. Пристанището в моя роден град Бургас им го даде да си го работят и да си делят с Боко. За това тиквата до живот в затвора.

    Коментиран от #79

  • 3 Градски легенди

    342 5 Отговор
    Тръгнали от една малка, невзрачна сграда!!! А БМФ???

    Коментиран от #83

  • 4 ????

    276 10 Отговор
    Абе тези с какво образование са? И всъщност особено Киро с какво се занимава? Изобщо откъде се пръкнаха? За всички знам и съм чувал отпреди 20 тина. години за този само откак Простаков беше на власт!

    Коментиран от #7, #9, #11, #29

  • 5 Ахмед от фабриката за аспирин

    31 213 Отговор
    Респект и уважение към тези достйни глобалисти

    Коментиран от #30

  • 6 Снайперист

    231 2 Отговор
    И Ильо Павлов имаше милиарди...
  • 7 Отговор

    25 4 Отговор

    До коментар #4 от "????":

    Виж снимката

  • 8 Ццц

    30 32 Отговор
    Бе, да им е честито, ама все пак са си будали. Фармацефтична фирма със само 21 % ръст за 2020 година си е за убиване! Ами 2021? Я вижте Файзер - само за първите 8 месеца имаха 17 млрд. печалба. Е, вярно всяка телевизия и политик са им рекламни агенти на Файзер, ама братята заложиха на инвермектина, не на ваксина и сбъркаха.

    Коментиран от #16, #26

  • 9 Преди години

    74 5 Отговор

    До коментар #4 от "????":

    Говореха, че бил роднина на Нора Ананиева.

    Коментиран от #13

  • 10 mi6osp

    276 11 Отговор
    Милиардерите Домусчиеви са нагледен пример за мащаба на кражбите на обществени ресурси при Борисов.

    Коментиран от #39, #49

  • 11 БАЙ Х@Й‼

    166 5 Отговор

    До коментар #4 от "????":

    "Като всеки олигарх и той уж започнал бизнеса си от търговийка на сергия, когато е едва на 20 години откъдето идва и прякора му Киро джапанката. В дъното на забогатяването на двамата братя стоят дядото на Домусчиеви, активен борец против фашизма и капитализма, бащата на Домусчиев, който по времето на комунизма е с ранг на министър, куфарчетата на БКП, ДС и майка им, която е верен и дългогодишен активист на БКП, а по време на комунизма и след 10.11.89г. е директор на завод „Балкан“ в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира за жълти стотинки, чрез фонд „Напредък“ и на който след това става шеф. Благодарение на съветите на другарите на бащата на Домусчиев от ДС и отчасти на майка си, още ненавършил 30 години Кирил вече участва в голямото разграбване на България чрез фонда си „Напредък“. През това време служителите на ДС създали Домусчиев го свързват с един от много силните хора в мутренската СИК Стоил Славов, както и с разстреляния бивш шеф на „Локомотив“ (Пловдив) Александър Тасев , който е твърде близък до Позитано 20.



    На 30 Кирил Домусчиев пробива в бизнеса, фондът „Напредък“ е купил по време на масовата приватизация мажоритарни дялове в ловешкия завод за велосипеди „Балкан“, „Плевенско пиво“ и редица други предприятия. В Пещера Домусчиев придобива няколко фабрики за мебели и за дървообработване. По-късно двамата братя закупуват фармацевтичните фирми „Биовет“ и „Хювефарма“, стоков базар „Илиянци“, който по-късно препродават, както и строител

    Коментиран от #72, #90

  • 12 ДжапоноКирчо

    94 3 Отговор
    Свинското стартира със сергийка, или поне такава беше версията доскоро. Явно е решил отново да преправи биографийката и да се поизпере още. Че и гел не е намазал достатъчно.
  • 13 ????

    33 0 Отговор

    До коментар #9 от "Преди години":

    Не съм чувал. Росен Карадимов и беше зет в далечните 90 години.
  • 14 Николай

    60 11 Отговор
    Със здраве да си ги харчат но да не забравят че и те са хора и някой ден ще умрат
  • 15 брей

    165 3 Отговор
    Знаете ли какво отличава човека забогатял честно от грабилия?

    Благотворителността. Игнат Канев също е милиардер. Забогатял с двете си ръце, после с гърба си, а накрая и с ума си. И раздаде много от парите си за благотворителност. И тя не е започнала, когато се е къпел в пари.

    А Гелът изнудваше дори общината в Разград, да не му вдигат наема за стадиона.

    Коментиран от #89

  • 16 гост

    29 6 Отговор

    До коментар #8 от "Ццц":

    Поне прочете ли , че са за ЖИВОТНИ , преди да бързаш с глупостите ??

    Коментиран от #35

  • 17 Желев

    122 7 Отговор
    Всички забогатяха от великата приватизация на Костов,изпраха парите крадени от комунизма
  • 18 5kof

    97 2 Отговор
    Катафалката багажник няма! Това не трябва да го забравят тия двама убавци, както и всички други като тях.
  • 19 Браво

    90 6 Отговор
    Да са живи и здрави и да могат да си ги харчат.
    Но всъщност като се замисля, за 20 години не са мръднали кой знае колко напред след тези два подаръка от СерГей Станишев, БМФ и Пристанище Бургас запад. Само тези две бижута бяха на стойност 2 млрд.
    В сметките не слагам фармацията.
  • 20 Гордеем есе с Домусчиеви те са приятели

    86 10 Отговор
    На Борисов, и той отдавна е Милиардер, на неговите са по Овшорки на имена на верни приятели и братовчеди!! На практика той е беден!!
  • 21 Време е някой да ги изчегърта и тях

    97 4 Отговор
    Дано новото правителство обърне внимание на това как са забогатели ! Не са по различни от ЧЕРЕПА

    Коментиран от #24

  • 22 Доган

    86 5 Отговор
    Другари бизнесмени назначавам ви за милиардери

    Коментиран от #28

  • 23 Не е вярно

    95 7 Отговор
    Ако бяха милярдери нямаше да се обличат като брокери. Пионки са тези господа, въпроса е осврн на Тиквата на кого още. Много ми се иска новия главен прокурор (след като падне каскета) да ги разследва.
  • 24 брей

    82 3 Отговор

    До коментар #21 от "Време е някой да ги изчегърта и тях":

    Гелът крадлив няма собствени пари, това много добре го знаем. На него са му връчени едни пари да ги управлява. В един момент ще го съблекат гол и ще го пуснат по пързалката. Не е първия, няма да е последния.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Баба Вуна

    53 5 Отговор

    До коментар #8 от "Ццц":

    Малко бъркаш с предмета на дейност на Домузовите! Pfizer заложи на разработка, която дори не е тяхна, за човеци и използва момента да смуче от балъците в ЕС. Дори през април вдигна цената на ваксината си от 15.50 € на 19.50 € на ДОЗА! Сметни с колко се нагушиха с тия ваксини, като имаш в предвид, че ЕС купиха милиарди дози! Така, а Домузовите произвеждат лекарства за животни, крави, овце, кози и т.н., като този пазар също е огромен, но не е приоритетен. Дори и ИВЕРМЕКТИН-ът е лекарство и ваксини за животни, а не за хора. Може да се използва и за хора, но действието му на хора не е добре проучено...А колкото до "невзрачния офис в София", това досущ мяза на приказката за Рокфелер и ябълките, дето купил една ябълка, лъснал я и я продал, с парите купил 2 ябълки лъснал ги и ги продал и т.н. докато забогатял...Само дето се пропуска малкият факт, че баща му му оставил наследство от милион...
  • 27 Джеймс

    76 2 Отговор
    Антибиотика- Разград. Едно модерно за времето си предприятие. Делиормана и подготвения човешки ресурс. И двама братя (със родата), успеха е гарантиран. А на тях всичко им е "безплатно" хартии- приватизационни бонове, друтарско рамо и партийна подкрепа- електорална и трудова. Докато ние се "веселяхме" по площадите и крякахме "кой не скача е червен" те си оплетоха кошниците и разделиха яйцата. Сега пак забелязвам сходна площадна сценка и пак ще ни издокарат!
  • 28 БАЙ Х@Й‼

    56 5 Отговор

    До коментар #22 от "Доган":

    Не е Доган! """ Другари, назначаваме ви за милионери!”, с тези думи Андрей Луканов събрал между 150-200 души избрани стопански кадри на среща в Българската индустриална и стопанска асоциация пред ноември 1989 г. На нея той огласил правителствено решение държавни банки да кредитират определени фирми. Това съобщи пред “Тази неделя” на bTV един от облагодетелстваните Иво Недялков..."""
  • 29 Пръкнаха се

    58 2 Отговор

    До коментар #4 от "????":

    от баща доносник на ДС. Тези двамата са от виновниците за корупцията в България.
  • 30 Дедо Пенс

    19 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ахмед от фабриката за аспирин":

    Аспирино не е ли ацетизал ,бе другарю???
  • 31 За Първи път България има Милиардери!!!

    54 3 Отговор
    Каква Радост, какво щастие за Народа!! Отдавна има Милиардери, но Парите са на Мутри и Крадци, не могат да ги обявят!! Тези саги Пооизпрали и, като Парвенюта изплуваха отгоре!!
  • 32 Дабе

    46 4 Отговор
    тези са престъпници и трябва да бъдат в затвора,но американците обичат парите на комунистите
  • 33 Behemoth

    42 2 Отговор
    Комсомола е голяма школа!
  • 34 аде

    42 3 Отговор
    Форбс ще берат срам след време като се разбере за какви колко повърхностна журналистика са правили.
  • 35 Ццц

    14 4 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Да, прочетох. Но има инвермектинхза хора под наименование хювелак или хювемед беше...на мен ми се налага веднъж да го пия. Една опаковка= 80 лв.
  • 36 Тикволенд

    41 3 Отговор
    Всички цървули тука са забогатели за сметка на държавата или по-скоро на липсата на държава. Гешеф, цацата и НАП, какво мислят по въпроса?
  • 37 Вярващ

    19 4 Отговор
    Мммм да.... И един мармот завива шоколада.
  • 38 Рачко Пръдлето

    25 3 Отговор
    Цоло Вутов е не по-малко богат от тези хубавци.
  • 39 МмАаНн

    18 10 Отговор

    До коментар #10 от "mi6osp":

    А новоизлюпените милиардери от BionTech какви са? Двама турци с германски паспорт (колко услужливо, граждани на ЕС, все пак), затънали в дългове, тъй като ДНК/РНК изследванията са скъпоструващи. Изплуват от фалита преди 3 години, когато получават 65 млн от фондация "Гейтс". Сега се оценяват на 5 милиарда, засега. Домусчиеви поне произвеждат действащ и полезен препарат, не "ваксини".
  • 40 хааха

    34 3 Отговор

    До коментар #1 от "Р.радев":

    нищо ново, но в огромни размери: приватизираха и изнесоха България
  • 41 Пенди

    31 4 Отговор
    Е кво се хвалат тия? Той само Боко има толкова!

    Коментиран от #99

  • 42 Им бе цилус

    29 4 Отговор
    Гледал съм интервюта на Кирчо. Толкова много си вярва, че вместо да се възмутя от некадърник внедрен в "Бизнеса", аз се забавлявам. Жалко за диагнозата Даунинг-Крюгер. Ма той Киро такива работи не е чел.

    Коментиран от #53

  • 43 Милиардери

    55 5 Отговор
    Милиардери благодарение на кражби, такива като тях съсипаха икономиката на страната.Защо в Швеция, Норвегия и Финландия цялата промишленост е държавна и директорите се назначават с комисия, а парите от производството влизат в хазната. Норвежкия петрол се добива от държавата. Нашите оръжейни заводи не бяха за приватизация или спасяване, защото бяха на печалба и в момента са, но се приватизираха. Базар Илиянци беше държавен преди години и се печелеше от наеми, после го продадоха за стотинки на тези Домусчиеви.
  • 44 Asdfg

    45 6 Отговор
    Най-големите ИЗМАМНИЦИ в БГ!
  • 45 татков колега

    32 5 Отговор
    момчета от сой , майчето директор на завода за автомобили в ловеч , а татито просяк на гара перник , а както се пее " а ний вървим , вървим , нататък и няма край и нйма край на шир и длъж"
  • 46 Овцата

    19 6 Отговор
    Няма смисъл от от милярди, това вече е алчност
  • 47 Kubeto

    8 34 Отговор
    Свестни, честни, работливи..така се прави!
  • 48 Дърт Гларус

    25 2 Отговор
    да , и в събирането на боклука, и в прането .........
  • 49 Тредстоун

    27 8 Отговор

    До коментар #10 от "mi6osp":

    Стига глупости , те са милионери още 2007 , преди ГЕРБ и Борисов да са влезли в политиката , говорите колкото да не заспите , баалалайки. Станаха богати при комунистите и приватизацията , какъв ГЕРБ ви се върти , те са от соя на импексова , костов я създаде нея и такива като тия , но тия са по укумуш както казваше дядо ми , а импексова играе за власт , но като цяло е към залеза си , докато тия сега тръгват и най вероятно ще имат благословията на почтените , пари при пари отиват , нали другари.

    Коментиран от #65

  • 50 Срам

    43 6 Отговор
    Гнус ме е дори да чета за тези.
  • 51 Емо

    29 7 Отговор
    Тези влизат в затвора заедно с тиквата за кражби.
  • 52 нннн

    33 6 Отговор
    Това са наши пари. Защо сме позволили да ни ги откраднат?

    Коментиран от #70, #92

  • 53 Мордекай

    15 3 Отговор

    До коментар #42 от "Им бе цилус":

    Кажи му киро и повече не е необходимо , почтен киро
  • 54 Чичо

    43 4 Отговор
    Преди Домузите собственик на Биовет, Хювефарма, Илиенци и т.н. е другарят Петър Манджуков - оръжеен бос. Как така този човек изведнъж харизва всичко това на тези млади момчета. А сега де?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Валентин

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Р.радев":

    В техния случай първия милион, т. е милиард, е от държавата.
  • 57 Герак Митко

    21 1 Отговор
    Как от нищото приватизираха държавни имоти и вложиха милиони да ги доразвият.
  • 58 а като помислим

    22 2 Отговор
    А като си помисли човек, че и двамата отдавна трябваше да са в затвора. Още по-времето на Костов...така се става милиардер в БГ като гребеш с пълни шепи от държавата безнаказано
  • 59 Либераста

    28 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Брaтя Дoмуcчиeви тръгнaхa oт нeвзрaчнa oфиc cгрaдa в бългaрcкaтa cтoлицa Coфия и изгрaдихa cвoятa мнoгoмилиaрднa импeрия, кaтo привaтизирaхa държaвни фирми
    ,,,,,,,,,,,,,,,,
    "приватизираха държавни фирми" ????
    Ето къде е заровено кучето! Да е жив и здрав социализма..., за някои, през либералната демокрация..

    Коментиран от #60

  • 60 ето как

    25 1 Отговор

    До коментар #59 от "Либераста":

    Не е социализма виновен. Тръгнаха като приватизираха БМФ. Взеха го без пари 3000 човека изхвърлиха на улицата и го нарязаха за скрап. Така се става милиардер
  • 61 един от многото

    15 1 Отговор
    От всички мръсотии , има едни които плуват най отгоре!
  • 62 Васил

    9 5 Отговор
    А къде е Бойко??
  • 63 ФАКТ

    21 1 Отговор
    КРАВАРИТЕ са доказано прости.От приказките на Киро гела и брат му, започват "мега" бизнес със стари дрехи,от шлифери до долни гащи,като ги събират уж за помощи,но ги продават в Румъния.После купуват БМФ .И двамата са синове на комунистически партийни функционери ! Така,че се знае кой им дал куфарче с милиони долари,крадени от българския народ !
  • 64 ВРАГ НА НАРОДА

    6 3 Отговор
    НЕ Е ВЯРНО,БАТ бойкУ € НОМ€Р €ДНО!

    Коментиран от #94

  • 65 ох горкия ти

    11 2 Отговор

    До коментар #49 от "Тредстоун":

    незнаех че още има хора които си мислят ме има разлика между герб бсп дпс или подмяната всичките служат на един и същи човек но явно за 30г още има балъци да си мислят че герб и бсп са врагове…
  • 66 кака Денка

    14 2 Отговор
    Ние нямаме полза от българските милиардери. Те заграбиха всичко, а народът обедня, разпиля се и намаля. Посочете имената на най-богатите българи по списък. Ние сами ще им намерим портретите им. А после - абра-кадабра-сим-саламим. Освен магия, нищо друго не ни остана като средство за съпротива.
  • 67 Николай

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Р.радев":

    В грешка си Георги Първанов е зад тях
  • 68 Николай

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Р.радев":

    Въртят парите на Първанката, всички го знаят. Може ББ да има дялове.
  • 69 Никога

    13 5 Отговор
    Това са откраднатите милиарди от ГЕРБ които тия двата " бушона" изпират по света.
  • 70 Бесен Язовец

    6 0 Отговор

    До коментар #52 от "нннн":

    Вече не са ваши, а са наши!
  • 71 Коко

    8 0 Отговор
    И Ел Чапо е пакетирал като тях ваксини.
  • 72 ФАКТ

    12 4 Отговор

    До коментар #11 от "БАЙ Х@Й‼":

    ,,И СЕГА КАКВО СТАНА..ИЗЛЕЗНА, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ЗАД МИЛИАРДИТЕ НА ТЕЗИ ПИЧОВЕ ДЕФАКТО ПАК СТОЯТ КОМУНИСТИТЕ И ДС.....А НЕ БОРИСОВ..КАКТО ПОВЕЧЕТО ТУК СЕ ОПИТВАТ ДА НИ УБЕДЯТ..,,А В МОМЕНТА КОЙ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ..КОМУНИСТИТЕ..Е ЯВНО НА ТЕЗИ МОМЧЕТА СИ ИМА ВЪРВИ ....

    Коментиран от #73

  • 73 Потурко

    19 3 Отговор

    До коментар #72 от "ФАКТ":

    Боко им помогна да умноат милионите в милиарди! Амфетите който изнасят за арабските държави с техните кораби на бившето БМФ е с протекцията и личната благословия на Бащицата от Банкя! Кое не ти ясно?!?
  • 74 Комунист

    16 0 Отговор
    Номенклатурата на БКП извърши 10-сето ноемврийският преврат и си назначи по-списъчно милионерите и милиардерите. Другото е приказки.
  • 75 САТЪРА НА ХАНА

    14 0 Отговор
    ЗА ВСЯКА СВИНЯ ИДВА КОЛЕДА :))
  • 76 крум

    7 2 Отговор
    НАП - къде спят ? Боко плати 2млрд $ на САЩ с наши пари , да не ги закачат тия , че у тях са парите на ХУНТАТА.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    6 1 Отговор
    Я ТОЯ ПО БОГАТ ОТ НАС....АРЕ, СТИГА БЕ.....
  • 79 Ясно е

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Bai NOODLES":

    Едни от многото" мега-бушони"
    на Борисов и мафията в България!!
  • 80 6efket

    3 1 Отговор
    Боико играи карате
  • 81 Васил

    13 4 Отговор
    Милиардери ама с крадените пари на Българският данъкоплатец ако не беше Бойко щяха да лапат мухите. Човека е частната пералня на диктатора от Банкя.
  • 82 ХАН КРУМ

    7 4 Отговор
    радио ереван пита братя домусчиеви– как спечелихте първия си милиард? отговор:–първия ни го даде бойко ,след което му върнахме два в чували!
  • 83 Само да вметна

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Градски легенди":

    - какво правеше тогавашният студент Делян Пеевски като какъв при ликвидацията на БВФ и кой го сложи там? Впрочем - днес България вече не е морска страна , БМФ е само спомен, защото доскорошните български кораби плуват под разни чужди флагове...
  • 84 Ами агентите на дс и генералите там

    9 0 Отговор
    Милиционерите политиците те са по богати от тези но не са в списъка
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Moй

    13 0 Отговор
    Назначени милиардери, омазани в наркотици и нарко производство. Хора за затвора, ама... България.
  • 87 Гггггггг

    12 0 Отговор
    Най- големите бандити мислят хората за роби.Условията на труд по лоши от затворите.Заплатите ако може да си плащаш ,че работиш за тези варвари.За тях няма закони и държава.

    Коментиран от #88

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 РудолфДок

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "брей":

    Да бе, ама не! Същият тоя "честен милиардер" Игнат Канев беше в списъка на гърба на някаква картина на доверените БКП+ДС-персони, които са получили стотици милиони в брой от "парите на Партията"! После е управляван умело от ДС (самият ДС-агент "Иван" караПрас, като русенец, ходи официално с дипломатически паспорт и багаж при Канев в Канада!!!) в препирането на ДС+мутро-милиционерските пари от рушвети, рекети, контрабанди, нелегални търговии с всякави неща, пушкала, хапове и прахове! Сега историята се повтаря с оня необразоивания камионаджия от Родопите, дето "финансира" "Репубиканската партия" на ЦвъкЦвък! Като наследник на превозвача СО"МАТ", който вършеше ТИР-шпионажа и контрабандните канали на РУМНО+ГРУ+ДС+КГБ+БКП+Б3НС в Европа и Близкия Изток! Сега са прехвърлили тая дейност и в Америка! УРА, товарищи красноармейци!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ЖалкиПарвенюта

    13 0 Отговор
    Ковчег джобове няма,но дори и да му монтират - не може да се пренесе с тях в Ада всичко,което е откраднато на земята.
  • 92 СегаНаскачахтеЛиСе

    16 0 Отговор

    До коментар #52 от "нннн":

    Защото скачахте и пеехте:"Четиридесет и пет години стигат", докато ви крадяха.Те .за това!
  • 93 КадяСиВенелино

    6 1 Отговор
    Не ме занимавайте с тези! Чакам тук да публикувате статията на Венелина за фалоси и за н(м)инджи.
  • 94 Комунизма НЕ СИ отива!

    6 4 Отговор

    До коментар #64 от "ВРАГ НА НАРОДА":

    Комунизма е враг на Народа 1!
  • 95 ДИКов

    9 1 Отговор
    а дано поне сега върнат 50те милиона за флота, ама надали...
  • 96 Факт

    12 1 Отговор
    За Георги не знам, но съдейки от медийните изяви на Кирил съм останал с впечатлението, че е пълен тъпанар. Което ме навява на мисълта, че са подставени лица а парите са на някой друг.
  • 97 ВЕДНАГА

    3 0 Отговор
    ТИЯ КРАДЦИ СА ЗА ВЪЖЕТО !
  • 98 Нико

    1 0 Отговор
    А като съм говорил с работниците там знам на какви мизерни заплати са в завода в Разград.
  • 99 Ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Пенди":

    Да не си му ги броил?
  • 100 безпартиен

    2 0 Отговор
    Малка сграда но се казва Завод "Балкан"-Ловеч.
  • 101 Да не се чудите

    0 0 Отговор
    Че после възстановили Белене
  • 102 Факт

    0 0 Отговор
    Обложете ги с 90%данък общество!
  • 103 Съпругите им

    1 0 Отговор
    Чакаме .... ++ ....
  • 104 Перо

    1 0 Отговор
    Форбс разкри първите държавни милиардери в БГ. Колко такива в демократичните страни са придобили парите си само от държавата,чрез шашми и измислени компенсаторни записи,без никаква реална стойност, приватизация, реституция и обществените поръчки и др.форми на узаконен грабеж. Държава в която престъпността е държавна политика, няма никаква база за сравнение и следва тази държава да бъде изключена от всякакви сравнения,класации,статистики и т.н.
  • 105 Това е с политическа намеса и

    0 0 Отговор
    Благодарение на тяхната намеса