6 Февруари, 2014 11:48 1 311 0

София продава дела си в Общинска банка

  • общинска банка

Максималният срок за цялата работа по приватизационната консултация на Общинска банка, който продавачът е дал на консултанта, е осем месеца

Столична община продава дела си в Общинска банка, съобщи Столичната общинска агенция за приватизация (СОАП).

Консултант ще е консорциумът „Камбуров & съдружници - Грант Торнтон – Транзакта“.

Изборът на консултанта е направен между двама кандидати. Другият също е консорциум от адвокати и финансови консултанти.

Консултантът трябва да изготви анализ на правното състояние на кредитната институция, приватизационна оценка, информационен меморандум, стратегия за приватизация, предложение за метод за приватизация на общинския дял.

Максималният срок за цялата работа по приватизационната консултация на Общинска банка, който продавачът е дал на консултанта, е осем месеца, тоест до края на септември 2014 г. Този срок включва и намирането на купувач, воденето на преговори, сроковете, необходими за получаване на предварително одобрение на купувача от БНБ, и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА