Last news in Fakti

19 Декември, 2015 18:23 7 216 17

Дебнат за тайни гонки в Пловдив

  • гонки-
  • дебнат-
  • полиция

Служители на сектор “Пътна полиция” на територията на Първо РУ в Пловдив ще следят за нарушения от 19:00 до 24:00 часа днес, съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

Полицейски патрули ще има от кръстовището на пътя Пловдив - Смолян с “Кукленско шосе”, участъка от бензиностанция “Газпром” до Митница Пловдив, както и в района на бензиностанция SNG.

Специализираната полицейска операция се провежда за подобряване на пътнотранспортния травматизъм и недопускане на водачи на МПС в участие и организация на нерагламентирани състезания с автомобили. Ще се извършват още проверки за употреба на алкохол и упойващи вещества, правоспособност, техническа изправност на МПС, използване на предпазни колани и каски от водачите и пътниците, както и наличие на сключена застраховка “Гражданска отговорност”.

Специализирани полицейски операци по метода “широкообхватен контрол” ще се извършват днес и от служители на сектор “Пътна полиция” в Пловдив в района на бул."Христо Ботев" с ул."Авксентий Велешки" и бул."Освобождение" с бул."Санкт Петербург".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Густо Майна

    1 1 Отговор
    А след 24 часа?! По принцип в Пловдив гонката е целодневна! Днес по обяд по същият този маршрут, към митницата и околовръстното си карам аз с 60-65 км/ч в средна лента, а от ляво и от дясно ме изпреварват с 80+ км/ч, вкл. и камиони! Никаква дисциплина, никаква съвест!

    Коментиран от #8

  • 2 Diesel Power

    2 2 Отговор
    Тогава настъпи малко кошницата си,аман от "будни" граждани.Като си толкова възмутен не излизай да караш.Има една приказка-като те е страх от мечки не ходиш в гората.Направете писти като не искате нелегални гонки.
  • 3 Густо Майна

    1 1 Отговор
    Нафтаджията, от шофери с издухани сивици и тройки съвет не искаме!
  • 4 раЦер 2768

    1 0 Отговор
    Тъпа.ии направете писти за младите !!!!!!!!
  • 5 опсмопсус

    1 1 Отговор
    Мрете отвореняци, ама се трепете сами!
  • 6 onq s konq

    1 0 Отговор
    Ясно е написано-преследват се ТАЙНИ КОНКИ,с явните-няма проблем.
  • 7 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    ОСТАВЕТЕ МОМЧЕТАТА ДА СИ ПРАВЯТ ГОНКИТЕ ВЕ
    ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ
    И НИЕ ТУК ВЪВ ВАРНА СИ ПРАВИМ
    ПОД АСПАРУХОВИЯ МОСТ И НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ЛУКОИЛ ПОСОКА ЛЕТИЩЕТО

    Коментиран от #9

  • 8 Гост бе гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Густо Майна":

    И на всичкото отгоре ти присветкат.
  • 9 Иван Господинов

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Vasik Atanasova":

    Големи гонки правите няма що. През седмица размазани като котета изхвърчали я по таван я нанизани на мантинелата. Вече на всеки стълб има залепени некролози и плочи в памет на поредния размазан безумник. Общината само ще се занимава да възстановява стълбове, мантинели и да ви извозва изпотрошените скрапове и и обезобразените тела. През ден в спешните центрове карат по някой гонкаджия даже някой ги карат и на парчета. Само преди месец точно пред тоя Лукойл се разпра един моторист половината му тяло между мантинелите и от кръста надолу на пътя за София при условие че е карал за Варна ... Пак преди месец един добрички сульо беше излетял от едното платно през мантинелите и се натресе в един автобус . Щеше да изтрепе сума народ. Кой е длъжен да се излага на такива рискове щото си се родил с празна кратуна? Най-тежки наказания и затвор за такива малоумници

    Коментиран от #17

  • 10 тошибиян

    1 1 Отговор
    има магистрали бре колеги отивате там и летящ старт от 300 нагоре
  • 11 Rambo

    4 0 Отговор
    Да поставят легнали полицаи в правите участъци на всяко кръстовище и ще се приключи с тези простотии. А за незнаещите писти си има,но трябва да си плащате с левчета,а не да се правите на състезатели по улиците и да четем статистиката,но просто не сте дорасли за това. Купите по един дрънгулник за 2к и яката газ,пък после искате от будните граждани писти да ви правят ....
  • 12 Велислав

    1 1 Отговор
    тайни гонки - как като има ускорение и шум от ауспух. Тъпо заглавие. Гонката не е нещо, което се прави на пътя според закона т.е. незаконна е. Хващаш го, акт според закона, при второ нарушение книжката се взима за 5г. и 6 месеца в мина Бобовдол да вади руда. Ако кара без книжка 10г. затвор и айде бегай. Какво ми ги мислят некви космически схеми. Град с 5 булеварда и 300 000 жители не могат да въведат ред. Иначе ши борим тероризма. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

    Ако полицията не знае да и кажа - на изхода на Варна където е шоурума на БМВ и по-напред бензиностанцията се събират мнооооого любители на високата скорост.

    Коментиран от #15

  • 13 рацерчето

    1 0 Отговор
    Ае колко пъти да ви се набива в кухите глави ,че това ще бъде ВЕЧНО ТАКА докато БОКО не даде зелена светлина да бъдат построени писти за рацерите които са десетки хиляди ако не и стотици ве ба.ъци !!!! Ае отворете си очите накрая и проумейте колко сериозен е тоя проблем и докато има малоумни.и докато ми плямпат какви санкции трябвало да има за момчетата при абсолютно БЕЗХАБЕРИЕ от страна на държавата и нежелание да се построят такива ще има и РАЦЕРИ ЯСНО ЛИ ВИ Е ВЕЕ !!!!!!!Сигурен съм че половината от вас редовно си карат с превишена скорост иначе плямпате много в нета за безопасност !!!!! Колко пъти трябва да ви се ОБЯСНЯВА че ТРЯБВАТ ПИСТИИИИ А НЕ САНКЦИИИИИ !!!!!!!!!!!!! АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИБИРАТ ПАРИ ОТ ГЛОБИ - ПО ЛЕСНО Е ДЪРЖАВАТА ДА НЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА ЗАЩОТО НЯМА ДА ЛАПА КИНТИ А ДА МИ ЗАТЯГА САНКЦИЙТЕ !!!!!!!!!!! АЕ СВОБОДНО.....
  • 14 Diesel Power

    1 0 Отговор
    И да поставят и да не поставят,това нещо няма кой да го спре.Като ви е страх от инциденти не излизайте на пътя, колко разсъждения и глупости за нищо.Акцията ще я направят един ден,на следващият пак ще има гонки,какъв е ефекта хаха?
  • 15 Plodviv

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Велислав":

    Хайде малко по-полекичка, че за смях е най-лесно да стане човек: Само в ЖК Тракия има 5 булеварда: "Освобождение, Съединение, Недялка Шилева, Шипка и Княз Борис Първи".
  • 16 doco

    1 1 Отговор
    И да ви направят писти пак ще е същата. Като излезете от пистата да се прибирате ще сте с още повече адреналин и пак ще се правите на рацери и потрошени хора и коли.Относно легналите полицаи още колко трябва да слагат тя България се напълни с такива полицаи.Аз не плащам данъци и застраховки да си троша колата по тея легнали полицаи.Няма да се оправим без солени глоби взимане на книжки, затвор и полагане на труд какъвто и да е
  • 17 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Иван Господинов":

    ВАНКО МНОГО ИНФОРМАЦИЯ ИМАШ В ТВОЯТА ГЛАВА
    И ОТ ЦЯЛОТО ТИ СЪОБЩЕНИЕ ЗВУЧИ НЕГАТИВ
    ЯВНО НЕ ТИ Е ЛЕСЕН ЖИВОТА
    ТРЯБВА ТИ ПРОМЯНА ВЕ ЧОВЕК
    БЪДИ МЪЖ ЕЛА НА ГОНКИ
    РАЗТОВАРВАЩО Е
    АЗ СЪМ ЧОВЕК НА ГОДИНИ
    И ПАК СЕ ПУСКАМ С МЛАДИТЕ
    УДОВОЛСТВИЕТО Е ГОЛЯМО
    СТИГА С ТЕЗИ БОЛЕСТИ СТИГА ЗА СМЪРТ СИ ПИСАЛ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове