973 1

Общинските съветници "отрязаха" Цонко Цонев за референдум

Калина Петрова

На заседание на предеседателски съвет на политическите сили, представляващи 16 от общо 17- те общински съветници на град Каварна, беше решено в бъдеще,  да не се обсъждат изявленията на независимия общински съветник Цонко Цонев.

Местната власт в Каварна се отнася с огромно уважение към труда на журналистите в българските медии и винаги е откликвала на поканите за представяне на събитията от живота в града. През  последните дни, г-н Цонев разпространи в медиите намерението си да инициира референдум за отсраняване от кметския пост на законно избраната за кмет на Каварна Нина Ставрева. Поради юридическата несъстоятелност на действията на г-н Цонев, както и поради факта, че общинския съвет няма намерение, да се занимава с личния стремеж към властта на независимия общински съветник, никой представител на местната власт не смята за необходимо да отговоря или да коментира действията на г-н Цонев и неговия инициативен комитет, заявяват общинските съветници.

Всички представители на медиите са добре дошли, когато проявят интерес към реално случващи се събития от живота на Каварна, допълват те.

Варна / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • янаки
    Отговор
    1 09:58  27.07.16
    тия клоуни от общинския съвет са като на.рани и се чудят каква тъпотия да измислят, но вместо да очернят Цонко му изписват вежди... защо така самоотвержено не запитат кметицата си какво става в общината???? Симбиозата между ГЕРБ,БСП и РЗС сама по себе си е нечистоплътна, да не говорим, че в Каварна в момента има само бизнес интереси и зависимости, а не политика- дано партиините им централи им обърнат малко внимание, защото за съсипването на града и източването на хазната му накрая все някой ще трябва да носи отговорност...

Напиши коментар:


Публикувай