Last news in Fakti

29 Юли, 2016 08:40 3 828 11

Цветан Цветанов: Аз бих защитил момичето, което уби изнасилвача Боньо Фаса

  • боньо фаса-
  • изнасилване-
  • стара загова-
  • цветан цветанов

Призивът трябва да бъде към всички жертви на този човек

Цветан Цветанов: Аз бих защитил момичето, което уби изнасилвача Боньо Фаса - 1

"Информацията, с която разполагаме я имате и вие. Аз бих защитил момичето, защото в случая има неизбежна самоотбрана", заяви председателят на ПП на ГЕРБ Цветан Цветанов в студиото на Нова телевизия.

Той коментира убийството на 62-годишният изнасилвач Боньо Фаса, наръган до смърт от своята жертва - 18 годишна ученичка, отличничка в елитна гимназия.

"Призивът трябва да бъде към всички жертви на този човек. Те трябва да споделят всичко, което са преживяли", коментира още Цветанов.

Факти.бг припомня, че в сряда в 10:29 ч. от тел.112 в полицията в града е получен сигнал от 41-годишна старозагорка, че е открила трупа на чичо си в дома му на ул. "Чая", както и множество следи от кръв. Установено е, че Боньо Фаса е починал от кръвозагуба в следствие на нанесени с нож множество порезни рани в областта на корема и слабините. За убийството му е задържано 18-годишно момиче от Стара Загора.

По-късно прокуратурата й повдигна обвинение.

Извършени са процесуално-следствени действия – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, претърсване. Назначени са и се извършват множество експертизи – съдебно-медицинска на трупа, съдебно – медицинска на обвиняемата, психолого–психиатрична на обвиняемата, както и за изследване на веществени доказателства.

Извършителката на престъплението е установена часове след откриване на трупа при осъществена от нея комуникация с полицейски служител. Момичето е разказало пред полицаите, че се е срещнала с Боньо Фаса на 25 юли 2016г. Съобщила е и за упражнено спрямо нея престъпление – „изнасилване” от страна на убития.

Момичето няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е в елитно училище в Стара Загора и с отличен успех е завършила учебната 2015/2016 година. Тя е работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно на работното й място пострадалият Боньо Фаса е осъществил контакт с нея.

Момичето е привлечена като обвиняема за това, че на 25 юли 2016 год. в Стара Загора умишлено е умъртвила Богдан Стоянов Динев - Боньо Фаса. Обвиняемата е задържана за срок от 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Голяма статия, галяма работа. Защо не се казва, кокво прави това момиче в дома му? Насила ли я е завел у тях? Колко са изнасилените от него и как? Прилича на порно филм на думи.

    Коментиран от #4, #7

  • 2 бай Пешо

    0 0 Отговор
    браво на момичето тоя дърт боклук много лесно се е разминал аз ако бех за такава работа патката щях да му отрежа и докато е още жив ще го накарам да си я изяде СМЪРТ ЗА ИЗНАСИЛВАЧИ И ПЕДОФИЛИ ГАДНИ
  • 3 бббббб

    0 0 Отговор
    Ала-бала."Аз бих защитил момичето"....Много обичат да яхнат вълната пред изборно.Вместо да променят законите в такива случай да не носиш наказателна отговорност почват само да говорят и да печелят симпатии.Защото, каквото и да си говорим според законите в момента това си е убийство .Въпроса е как ще се квалифицира и прецизира обвинението.Дали умишлено или при самозащита и защо е избягала от местопроизшествието?
  • 4 иван грозни

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    ''незнайко'',не мислиш като коментираш.Явно ''ника'' отговаря на умствения ти багаж.
  • 5 Трифонов

    0 0 Отговор
    Истината е, че всякакви аргументи срещу действията на Ердоган спрямо магистратите в Турция, са напълно несъстоятелни! Т.нар. "западна демокрация", доказвайки през последните петдесет години ежедневно своята пълна и абсолютна несъстоятелност, особено в Европа, превърна съдебните системи на абсолютно всички "демократични" държави в точно това, което е и нашата - сбирщина корумпирани, морално деградирали малоумници с вид на психично болни (виж гл. пр. на Републиката), сграбчили се за смешната властчица, като удавници за сламка и ползващи я изцяло и само в свой личен и само материален интерес, правейки нещастни опити да прикрият цялата тази порнография под фалшиви лозунги за права, интереси и демократични ценности - основна спирачка пред развитието на всяка държава и всяко общество. Това, което прави Ердоган с тях е от изключителна важност, защото днес, вероятно за повече хора, включително за споменатите корумпирани, самозабравили си безумци, е болезнено ясно, че случващото се на колегите им в Турция е напълно възможно и относително лесно постижимо... Да си имат едно на ум.
  • 6 БайХуй

    1 0 Отговор
    Той съда може всичко! Даже да оправдае явен престъпник като ЦЦ че и ББ... МАФИЯ!
  • 7 ДОКАВАЛА ПОДМЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    НЕ МИ Е ТРУДНО И ТИ ДА ДОИДЕШ В НАС
  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    Ти гледай да обясниш на Евро-Атлантическите Ти партнъори защо има както винаги и Полицай при снощната акция по пътя за Калотина с бежанците и парите и парите
    а пък за Цигарите на кулата били да без да искат
  • 9 УУУУУУУ

    0 0 Отговор
    Бла , бла , бла ...Господина с 6- те апартамента си прави евтин авторитет....
  • 10 неутрален

    0 0 Отговор
    НАГЛЕЦО, ти ли ще раздаваш правосъдие????? Помниме как го правеше от трибуната когато беше министър на МВР, хайде се скрийте - ТИ и твоята нагла партия. Вие ще говорите за правосъдие и почтеност. НАГЛЕЦИИИИИИИИИИИИ
  • 11 Зизи

    0 0 Отговор
    Браво, Цецо! Аз не само бих защитил мацата, дето е сритала животното, пу да не обиждам животните, ами бих и дал и орден "Стара планина" за заслуги в борбата с престъпността. Тя свърши работата на тези, които лапат милиарди през годините - депутати и някои магистрати пускащи такива като Фаса. за което веднага Плевнята може да се затича и да и присъди едно орденче... аз не бих оставил мацката да се срещне с Фаса. Просто още на първото изнасилване и щяп да го разстрелям. Ако ченгетата не щат или военните - лично. Ама не съм Президент немам патлак не ме имат и заполовин евроцент. Плевнята може ли разстреля някой садист за престъпления? Трябва да може! Иначе ако не може ни спаси от един рецидив как ще ни защити в битка с армия? А не мога да стрелям, честно. В казармата ротният ми зачерви врата, щото не уцелих и един път мишената. Ала когато ми каза - представи си, че отпред са топките на ефрейтора ти...нанизах десет патрона в колчето на мишената.... Абе ефрейтора ме караше да мия кенефа с четка за зъби бе.... Дайте орден на мацата и веднага я вземете в армията! Тя е по-герой от повечето ни генерали....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове