992 1

ЧСИ и данъчни продават цял зоопарк на търг

ЧСИ и данъчни продават цял зоопарк на търг
Стефанаки Йоанис

Частни съдебни изпълнители и данъчни продават на публични търгове животни, достатъчни за цял зоопарк. Причината е, че собствениците им са потънали в борчове и съответно е наложен запор над цялото им имущество. В тази си задача обаче срещат и трудности от неочаквано естество, разкрива в. „Монитор”.

Така например ЧСИ-та запорират пчелите на длъжници, закъснели да си платят сметките или дългове към банки. Според данните на камарата им у нас обаче досега възбраните на кошери са извършвани само на хартия, тъй като щом чуели, че ще им описват средството за прехрана, собствениците им веднага започвали да плащат закъснелите си дългове.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ГОЙКО
    Отговор
    1 08:59  30.07.16
    ТАКА Е В НАШАТА ДЪРЖАВА . ТЕГЛ ЯТ ПАРИ ПО РАЗНИ ПРОГРАМИ И ИМАТ ПЧЕЛИНИ САМО НА ДОКУМЕНТИ ТА ЗАТОВА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ПРОВЕРКИ ЗАЩОТО КРАДНАТ С Г.ЗОВЕТЕ СИ. ВСИЧКО Е ПО СХЕМА НА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА А ТЕЗИ ХОРА НЕ РАЗЛИЧАВАТ КОЕ Е ПЧЕЛА КОЕ ТЪРТЕЙ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НЕЩО ПО-СЛОЖНО. А ДА ВИ Е СЛАДЪК МЕДЪТ КОЙТО НИКОГА НЕ СТЕ ЦЕТРУФОГИРАЛИ..РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ГЯВОЛЪЦИТЕ .И НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕВРОПА ЩЕ НИ ОТПУСКА ПАРИ БЕЗРАЗБОРНО-СПРАВКА СЪСЕДНА ГЪРЦИЯ.

Напиши коментар:


Публикувай