4 878 1

Кристиян, обвинен в двойно убийство, имал връзка с извънземни

Младият мъж чувал гласове. Разказал е за престъплението при това – през смях

Кристиян, обвинен в двойно убийство, имал връзка с извънземни
Снимка: Нова телевизия
Анжелина Димитрова

Кристиян Гочев, който уби майка си и дядо си в столичен квартал преди дни, чувал гласове и имал връзка с извънземни. Той беше настанен със съдебно решение в психиатричното крило на затвора в Ловеч, където ще остане за 30 дни.

„Съзнава, че трябва да бъде настанен за лечение и не се съпротивлява по никакъв начни. Вчера е оказал пълно съдействие. Сам си е разказал. Не е имало никаква принуда. Но е склонен да се самонаранява. Той говореше за гласове, които е чувал, които са го наставлявали. Връзка с извънземни и други, които не показват нормално поведение”, коментира по Нова телевизия Рада Лилова, служебен адвокат на Кристиян Гочев.

Според прокуратурата, лицето е невменяемо и има достатъчно данни, че е съпричастно към убийствата. Според съда това се доказва и от ДПК пробите. Той е разказал за престъплението при това – през смях. Магистратите постановиха, че младият мъж е опасен за живота и здравето на други хора, като би могъл да е потенциално опасен и за себе си.

За Кристиян Гочев се твърди, че има досие в психиатричната клиника „Св. Иван Рилски” в Курило с диагноза параноидна шизофрения. Бил е настанен в болницата заради агресивно поведение към семейството си. Тогава обаче до убийство не се е стигнало. Това се е случило през 2008 година и оттогава досега младият мъж не е бил лекуван.

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • джмел
    Отговор
    1 08:35  01.08.16
    Доказано е, че пушенето на трева води до шизофрения в някаквая форма! При различните хора ефекта е различен и има значение и социалния живот, но все пак си е форма на шизофрения. Това не е първия случай в България, преди няколко години едно типче от петричкия край изби семейството си по подобен начин.

Напиши коментар:


Публикувай