1 942 4

Моторист загина на Ломско шосе

Калина Петрова

Към 14.35 часа днес, е постъпил сигнал за пътен инцидент на столичния бул. „Ломско шосе“. Незабавно натам са насочени екипи на полицията и Бърза помощ.

Според първоначалните данни, са се ударили мотоциклет и микробус. На място е загинал мотористът, към момента няма информация за други пострадали. Извършва се оглед. Пътни полицаи подпомагат движението в района на инцидента.

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кобрата
  Отговор
  1 16:54  01.08.16
  Ми те карат като откачени и не спазват никакви правила, лично съм го видял това нещо с очите си, мислят си, че като са с мотори и са царете на пътя, да ама не...накрая се лепят като мухи по броните на бусове и камиони
 • Янко
  Отговор
  2 17:38  01.08.16
  Най вероятно е поредното камикадзе на пътя!Нали знаете,че тези които карат пистарките нямат приятели защото мрат често.
 • Гост
  Отговор
  3 18:52  01.08.16
  Тези дни ми се наложи да пътувам.Около Дупница гледам срещу мен се движат група мотори ,заели целият път от банкета до осовата линия плътно.А единия от тях се движи срещу мен на поне метър навътре в моето платно.Аз естествено свих към банкета да му дам път,щото не съм убиец,а и си харесвам автомобила ,и не искам да го виждам смачкан от мотор. Въпроса е какво има в главата на този малоумник,че се движи по платното,като пилотен автомобил,на министерски кортеж.И дали всеки път ще разчита на толерантността на движещите се срещу него автомобили. Дано господ да му даде здраве и дълъг живот, но и не искам да не съм на мястото на неговите близки.
 • Николов
  Отговор
  4 09:02  02.08.16
  Някои хора забравят , че правилника за движение по пътищата поставя под един знаменател мотора, автомобила, камиона ИТН . Т.Е. ограниченията са за всички и в града МАКСИМАЛНАТА скорост е 50 КМ /Ч, а нарисуваните ленти са за спазване, а не за шмъркане и при скорост от 50 КМ /ч една машина от 200-300 кг . ше спре за под 10 метра и ще се вижда от далеч. Мотористите трябва да се пазят от другите шофьори , но и трябва да ползват мигачи, огледала, маркировка и да не забравят, че с вдигането на собствения си адреналин застрашават животи-техния и на всички други..... Ако аз пазя някой, то ако той не се пази-моето действие е безсмислено!

Напиши коментар:


Публикувай