Last news in Fakti

2 Август, 2016 16:20 24 924 64

Мутра плаши с бой шофьор на автобус (Видео)

  • бургас-
  • побой-
  • автобус-
  • шофьор
Мутра плаши с бой шофьор на автобус (Видео) - 1

Поредният нашенски шофьорски екшън се е разиграл на пътя на София - Бургас днес около 12 ч. Шофьор на автобус, пътуващ по линията София-Китен, е заплашван пред пътниците във возилото от мускулест мъж, съобщава Канал 3.

Случката се разиграва на 50 км преди Бургас. Пътниците, станали свидетели на случилото се, са документирали с мобилните си телефони част от случилото се.

В youtube вече е качен и видеоклип, на който отчетливо се чуват заплахите на мускулестия мъж. На записа се чува как той заплашва шофьора на автобуса, че ще го причака в Бургас с още десет човека и ще го пребият. Водачът на автобуса се извинява, но заплахите продължават. "Ще те изчакам в Бургас и ще те убия от бой", крещи мъжът.

Пътниците от автобуса споделят, че са шокирани от поведението на мускулестия мъж и не могат да си обяснят защо се е стигнало до такава агресия от негова страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CCCP

    4 0 Отговор
    Утре проверка от НАП :)
  • 2 alf

    6 0 Отговор
    един електрошок и после 2 часа е в реанимация колкото и здрав да е

    Коментиран от #4

  • 3 чичо от село

    5 0 Отговор
    Въпроса е: Къде е полицията и има ли тя някакви функции освен взимането на заплата на края на месеца.

    Коментиран от #14

  • 4 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "alf":

    Много добра идея! :)
    Да ли е разрешен обаче, за самозащита?
  • 5 Алабала тук е бардак

    4 0 Отговор
    Този мускулест младеж не е попаднал на стар възпитаник на БК Черноморец, защото едва ли щеше да успее да стигне до Бургас за да събира 10 човека за един обикновен шофьор.

    В такива ситуации МВР няма какво да направи особено. Трябва да се либерализира продажбата и носенето на огнестрелно оръжие. Може да си много корав ама на 9мм не държиш.
  • 6 PSIHOPATOO

    6 0 Отговор
    PULEN SMESHNIK SELSKI BEK SMESHNIK KAKVO KATO KARASH NEKVA S KLASAA DA NE BI DA SI SI ISKARAL PARITE OT RABOTA TAKIVA KATO VAS OGRABIHTE BULGARIA!!!!!!!
  • 7 DRYNDI

    5 0 Отговор
    Поредния БУКЛУК--ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ НАВЪН Тук се прави на мъж,а навън като отиде спи като запала п...а. Заспала държава и заспала полиция това е.
  • 8 баш батка

    1 2 Отговор
    Като знам шофьорите на автобуси и камиони как карат и какви са ...Просто не се знае каква е случката а най-вероятно автобуса се е изнесъл с 70км в лява лента без мигач и без да си погледне огледалата.
  • 9 Просто Гост

    5 0 Отговор
    "мускулест мъж", "мъжът" и т.н. тоя мазен селяк какъв мъж е бе? полуидиот който ако имаше държава сега щеще поне 1 година да търка градските кенефи за наиздание на всякакви подобни др.сльовци с каквито се напълни!
  • 10 Гост

    6 0 Отговор
    Ако сме нормална държава-Бързо производство в рамките на 48часа.Заплаха за опит за убийство,заснето и документирано.Конфискация на МПС-то ,в полза на държавата.И 5 години да чука камъни,в затворническа колония,със строг режим. Там за 5г. ефекта и агресията ,причинена от анаболните стероиди,ще изчезне,и като пръдне ще залита.
  • 11 Йеов

    0 1 Отговор
    Прав в коментарите е само БАШ БАТКА! Всеки ден шофирам покрай тирове и автобуси ,които се правят на майстори и карат без подаване на мигачи и с несъобразена скорост! Те са изморени и подценяват обстановката и за това има 2 мигача и такива шофйори не са автобусни шофйори ,а Дападжии! Имало е случаи за да предпазя автобус от челен удар да отбия в храстите ! Мигачите се подават предварително преди маневра а не след като си я извършил! :)
  • 12 мучо

    4 0 Отговор
    Поредния комплексиран,дрогиран п...л.
  • 13 ТТИП

    1 0 Отговор
    Вчера на ТРАКИЯ ЮНИЪН ИВКОНИ изпреварваше в АВАРИИНА лента после премина в най лява и пак в аварийна е тва ако не е БЕЗУМИЕ вътре има 50 човека
  • 14 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "чичо от село":

    Няма я полицията в тази картинка, те са само едни регистратори на случки, нямат функция за превенция или за адекватна своевременна намеса. Какво трябваше да се случи: да викнат полиция, която трябва да има патрули по магистралата, но уви надали ще дойде или ще дойде след повече от 30-40мин, за толкова време може да убият и погребат автобусния шофьор.
    След като е сниман следва да получи призовка от прокуратурата за хулиганска проява.
    Покрай политиците мутренските времена се завръщат с пълна сила, защото отсъствието на държава води до анархично, чалгарско общество, в което само силните физически надделяват над културните и възпитаните хора.
  • 15 CL500

    2 0 Отговор
    Глупаво заглавие и глупави коментари! Как се разбра, че е мутра? От колата, татусите и че ходи на фитнес ли? Някой по-долу пита как си изкарал парите за колата!?! Е, аз като имам подобна и ходя на фитнес, мутра ли трябва да съм. Че си изкарвам парите зад граница след необходимото образование и ги харча тук, какво ми е нередното.
    Относно случката не може да се коментира без да се знаят подробности. Може да е карал бързо и автобуса да се е изнесъл вляво опасно близо. При подобна ситуация, когато едва ли не виждаш удара, и адреналина ти е на макс, и уплахата, които водят и до агресията. След 20 мин ще му е минало. Добре, че не са се ударили!

    Коментиран от #17

  • 16 vassseto .

    5 0 Отговор
    Абе това мутра ли е? Обикновен селски бек.
  • 17 Омнадренчо

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "CL500":

    Я да те видим с тея оправдания в Белгия, Германия или Холандия - пука им на хората за мускулите, само от заплахи си е оставил 5 години лежане, че има цял автобус свидетели и всеки ще си го съди отделно! Народа в БГ е наплашен от мутро-мафиотското минало и такива "батки" всъщност търсят точно този ефект - омнадренче+татуси+заплахи за бой с още 10 човека и скъпа кола = БГ батка!
    Заглавието си е много на място - поредения безсмъртен анаболизиран до умопомрачение селтак се пени на бой!
    Бг реалност минало и бъдеще...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Anton

    5 0 Отговор
    Този примат се превъзбудил нещо, комплексар , охрана или шофьорче на някой.
    Мерцедеса е с базова цена около 150-160 Хил. Евро. Като му гледам поведението, изказа и визията дори и за мияч на коли не става.
    Мила родна картинка, поне колата да беше негова....
  • 20 1234

    2 0 Отговор
    В една нормална Държава по бързата процедура ще му скъсат г.за
  • 21 1234

    0 1 Отговор
    А и тези шофьори на автобуси са за дебела тояга.Вози хора а се изнасят в лява лента без мигач с 80

    Коментиран от #48

  • 22 оня

    2 0 Отговор
    Не е виновна полицията, а онея 240 хрантутника. Те искат да няма силна полиция за да си въртят далаверите. Преди години всеки редови полицай пишеше актове и много такива бяха писенца. Докато онея 240 калпака не се махнат накуп - няма да се оправи тая държава. Захапали са здраво кокала и без кръв няма да дадат властта. Мислят само за дебелите си алчни г.зове, не за народа който не знам защо продължава да гласува за тях. Някой ще каже "ами няма за кого". Ами никой да не отива да гласува. ТАКА ИМ Е ИЗГОДНО !!!
  • 23 Valeri

    2 0 Отговор
    Аз не знам къде са си заврели главите тези полицай та не си вършат работата, а именно да вкарат най-после ред малко по тези пътища и такива, и аз не знам как да ги нарека(може би помияри ще е най-добре) да ги пратят там където им е мястото, В ЗАТВОРА. Надявам се да ме ЧУЕТЕ най-после господа ПОЛИЦАЙ, УПРАВЛЯВАЩИ, ПРОКУРОРИ, СЪДИЙ и т.н

  • 24 Джими

    2 1 Отговор
    Не го ли виждате какъв прост е и като се е качил в това чупено Ауди за 10 000лв на старо и сигурно се е помислил за мафиот!Аз ако бях на шофьора на реиса и като сляза и щях да го помеля от бой този простак!Най малко един месец, щеше да прекара в Карит!В България е пълно с такива малоумни тъпанари!

    Коментиран от #25

  • 25 baiMercedes

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Джими":

    audi??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 26 поГДДД

    1 1 Отговор
    Всякакви разбирачи тук. Какво е станало не се знае, но веднага и присъди раздодоха

    Коментиран от #35

  • 27 Тинки Уинки

    4 0 Отговор
    Селянията ще ни погуби. Всеки се има за повече от другия. Изкарал селтака някой лев, качил се на кола за 150к лева. и вече всички ще му правят път. Дори и да има вина шофьора на автобуса, това ли е начина бе химик нещастен? Има си полиция и органи на реда. Как може да се излагаш така? Ама то е акъл, да е анабол или друга добавка да му я вкараш в анала, ама то акъл, ще го изхвърли организма. Пълна деградация.
    На такива по-добре да не попада човек, че от нервите ще избухнеш и ще го пречукаш и после ще те съдят като за човек. А то дюшек напомпен с химия. Не си струва!
  • 28 Johny Bravo

    3 0 Отговор
    С 10 човека ши ти ......:D :D :D Тоя е уникален палячо ! Дай боже да му се падне някоя нинджа един ден като се прави на тарикат.
  • 29 Ески Джумалия

    3 0 Отговор
    Селски Бек който си е повярвал,че е мутра от 90-те
  • 30 шофьора

    2 0 Отговор
    moje i da e nqkoq meka kitka deto vdiga samo skandali
  • 31 КатоГост

    1 4 Отговор
    Тия автобусни шофьори за нищо не стават, боя малко му е.
  • 32 киро

    2 0 Отговор
    Полицията къде спи !? Да го издирят и където го сварят всякакви проверки от алкохол , документи , дрога , пожарогасител , триъгълник и аптечка ..... до кръщелно свидетелство !

    Коментиран от #45

  • 33 asd

    2 0 Отговор
    Не знам какво е станало, но много тук пишат за мигачи... Естествено, че е длъжен да пусне ... Но пък какъв шофьор е този, който не вижда поведението на другите... Имам предвид, че автобусът е достатъчно голям за да разбереш кога се изнася в лява лента, даже и да не е пуснал мигач...Мигачът може да се забрави и шофьора да няма намерение да изпреварва - често се случва... А това се случва през деня. Ясно се вижда всичко. И ако оня с колата се е движил с 250, какво реве??? Мигачът си е мигач - той не осигурява предимство... Важен е, но който наблюдава движението (особено по магистрали) може да си направи изводи за намеренията на другия, дори и вторият да е забравил мигача... Все пак ползвайте пътепоказателите! :)
  • 34 Чобанов

    2 0 Отговор
    S-класата му е готина, колкото и да е тъпо да караш С класа в БГ, сигурно адвокатчето добре го е посъветвало и му я е регистрирало в подходяща немска провинция където данъците са по ниски от бг, явно е комунистическо синче, татка е купил казина или хотели по черноморието след като си присвои завода за кремвирши
  • 35 Пиф

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "поГДДД":

    Прав си, че е трудно да се прецени... Но пък и бабанката не е наред... Мен колко са ме подигравали и псували, въобще не се вързвам на такива, те имат право на мнение.... А пък шофьора кара тежка машина и е възможно и импулсивно да е сгрешил в преенката, рязко да е свил, а мутрата да е вбесена от това? но това не означава, че трябва да бие шофьора, а да намали...и да се пази и сам и предните...! а задните трябва да пазят и него и себе си! Такова е неписаното правило, че не пазиш ли другите, не пазиш и себе си на пътя... виновен е бабанката, дори и водача на буса да е сгрешил нещо на пътя! шофьора на буса не е налетял да бие бабанката, следователно бабанката няма право да скача да го бие! а пък какво е било не знаем? но един нормален и умен човек никога не налита на бой, дори и някой да му сече пътя... Просто гледа да прецени ситуацията и да се опази. бабанката е решил, че е сам на платното, а то е за много хора... аз бих го извикал в РПУ ако ще син на Господ да е и бих го предупредил да не раздава юмруци, щом не го нападат...! ако пък не послуша, ще го вържа за ауспуха на Трабант и ще го влача с 10 км. в час по тревата, за да му се оправи мозъка и да вземе да мисли, а не само да млати... но и да го потопиш потен във вана с оцет и сол ще му помогне...нищо няма да му стане, но ще си чеше топките цял ден и половина след това...жегата не прощава... Това не е садизъм, а древноюгистко упражнение за изостряне на ума.
  • 36 мъжкар

    1 0 Отговор
    Браво Чобанов много точно и ясно казано.Все говориме тука как циганите ни ликвидирали били такива онакива което безспорно е така но като гледам клипа май ние българите сме на същото ниво.Виновни сме цялото общество че стоим в къщи пред компютрите вместо да ги сложим на мястото такива като тоя както и тези които ги СЪЗДАДОХА през тези 26г преход.Айде бе БОКО къде си сега къде е оная "МИНИСТЪРКАТА НА МВР" защо тоя боклук не е задържан и осъден поне на 2г затвор за заплаха за убиство ве??Може би трябва да изчакаме някой ден да утрепе някой с пистолета на пътя ли ве???Тоя трябваше да търка вече наровете някъде и строг трудов режим плюс бой и малко хляб и вода след 2 години на тоя режим тоя вече няма и да помисли да извърши не само това но и каквото и да било друго престъпление.Плюя ви на министерствата и на всичкото и точно заради това НИКОГА не съм гласувал и НЯМА ДА ГЛАСУВАМ.
  • 37 некойси

    1 0 Отговор
    Мода, бургаските батки, не кои от тия приятели са дилъри или контролират някакви наркотични потоци. Не се знае към момента на заснемането на клипа колко и какво от стоката е приел. Това е за съжаление действителността и нас. Сега ще излезе премиера да обяснява че това са незначителни случки не заслужаващи вниманието ни. Той престрелката в Слънчев Бряг я изкара битов скандал, а то си е било екшън като във филма "Жега"
  • 38 Камионджията

    2 0 Отговор
    Как не можа да мине един ТИР, че да го отнесе тоз палячо докато се плюнчи на магистралата, БОКЛУК.
  • 39 Hit79

    2 0 Отговор
    Що за паляк е този нарисуван младеж? Такава хубава и престижна кола, кара ли се в голо състояние ???Основателите на марката ще се обърнат в гроба.Срам !!! Щеше да му подхожда повече нещо от сорта на Голф 3 на това едноклетъчно създание. Сигурно е бил съпровождан от друго едноклетъчно от женски пол и е тръгнал да се прави на мъж....
  • 40 Voith

    0 0 Отговор
    Не са хубави тези неща. Това, че това повярвало си нищожество кара скъпа кола и е напомпан не означава, че шофьора не може да е някой дивак и да слезе с ключ 52. Тук кантар няма.

    Коментиран от #41

  • 41 ТОР

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Voith":

    Вместо с ключ по-добре направо с чук да не се мъчи много "батката смешник" !
    Сега ББ, като го види това по ТВ-то и ще каже утре в интервютата "Ето построих хубави магистрали и ще се избият хората, кой да ги ползва по напред - Нормална магистрална свада"
    Това е то: България до доказване на противното.
  • 42 лудко

    2 0 Отговор
    Поредният повярвал си палячо,дето си мисли че като кара скъпа кола може да прави каквото си поиска,има късмет че на рейса са били повече бабки а не е била някоя футболна агитка да му се ее м...та!
  • 43 Боико е БОКЛУК

    0 0 Отговор
    Такива неща се случват в държавата при управлението на БОЙКО
  • 44 ьцса

    2 1 Отговор
    не може автобус да изпреварва
    черно БМВ
    собствениците на тия са комплексари
    не може такова отношение

    Коментиран от #51

  • 45 прост

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "киро":

    Полицията?! Та те г.за ще му оближат ако го срещнат, защото за да няма проблеми с праховете и хаповете сигурно е че им снася. Ти в коя държава живееш. Да не би да не си в онази в която бандистка престрелка от официални правителствени служители се изкарва една ли не битова разпра. В Германия ще го закопчеят дори само да свирне с клаксона на някоя кака.
  • 46 Нане

    2 0 Отговор
    Без агресия! Има хора дето избиват комплекси и т.н. Ама все пак,боя кантар няма. А и като има някой такъв да се прави на бабаит,щангата у вратните жили и да видим как му се огъват коловозите. Лично бях свидетел в София на такъв случай,как по същият начин един препречи пътя на шофьор на камион и искаше да го бие. Само се видя едно желязо как се вдигна и ония дето го раздаваше тежко се свлече на земята до камиона.
  • 47 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Я по-леко бе шофера, не виждаш ли, че тва е "Адидас БаДка" от Бургас бе чу'ек, ша та чака с хора нИ го дразни. Е заради такива утайки, е кофти да караш такъв автомобил, защото покрай тях и тебе мислят за олигофрен... Е*ати чудото, искам закони като в щатите, да ми се закани или удря и да му пръсна кухата лейка с пищова и да го отърва тъпака, вижда се че му е трудно.
  • 48 бот

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "1234":

    такива дето изка4ат в лявата лента без хубу да си гледат огледалото са за убиване, а не тез дето си карат в ляво. един м....л веднъж така ми взе лявата с няккъв микробус и едвам не загинахме. хапна си леко бой, пак малко му беше.
  • 49 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    ЩОМ СЕ ИЗВИНЯВА ШОФЬОРА НА АВТОБУСА ЗНАЧИ Е ВИНОВЕН
  • 50 пфф

    1 0 Отговор
    Това е живота в България, който не е доволен знае къде е терминала, да върви и живее при мекотели някои си !!!
  • 51 пфф

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "ьцса":

    А къде е БМВ то ;-)
  • 52 кйкй

    2 0 Отговор
    И чеп за ЗЕЛИ не става от плехо - първо с новата Ес-ка НИ МОЖИ да задмини един автобус по магистралата, и второ НИ МОЖИ да набии сам шофьора ами в Бургас ДЕСИТ ЧОВЕКА ше вика... ПА ЛЯ ЧО
  • 53 Anasteron

    1 0 Отговор
    Навремето прасках една палавница, дето се мислеше за манекенка, и гаджето и беше некъв подобен селски катил, татуирана и напомпана плюнка, като тоя мамул....

    Та докато я "обгрижвах" отвсякъде, докато оня беше "по работа", тя ми казваше все едно и също : На моя, колкото по-големи му стават мускулите от амфетите и анаболните стероиди, дет ги друса, толкова по-малка и по-умряла му става пиш...ата ! :-)

    Ей затова е агресията при подобни селтаци - много дрога и малко секс, затова и толкова често си пребиват гаджетата, щото не могат да им направят друго...
  • 54 Цецо

    3 0 Отговор
    Гол до кръста да караш новата S - класа пир положение, че има обдухване на седалките и климатроник просто върха на селенията.....
  • 55 ДАРАБАРА

    0 1 Отговор
    ДО КОМЕНТАР 48--КОЛЕГА НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ НАЧИ ТОЗИ НА АВТОБУСА СИ Е ВИНОВЕН ЛЯВАТА ЛЕНТА Е ЗА БЪРЗО ДВИЖЕСТИ СЕ,А НЕ СЕГА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ПРЕВОЗВА ХОРА ЗА ДА ИЗПРЕВАРИ ТРЯБВА ДА Е УБЕДЕН,ЧЕ ЗАД НЕГО НЯМА КОЛА А НЕ ДА ЗАСТРАШАВА ПЪТНИЦИТЕ ПО-ДОБРЕ ДА ГО БЕШЕ СТУПАЛ ЕДНО ХУБАВО ЗА ДА ЗНАЕ ДРУГИЯ ПАТ ЗА МЕН МУТРАТА СИ Е НАПЪЛНО ПРАВА С ДЕИСТВИТО СИ ТОЗИ НА АВТОБУСА Е МОГЛО ДА СТАНЕ НАЙ-ЛОШОТО НЕЗАВИСИМО,ЧЕ Е КАРАЛ С 250КМ И С 130 ДА Е БИЛ КАТО ГО ЗАСЕЧЕ НЯКОЙ ПАК Е НАРУШЕНИЕ НА АВТОБУСА И АЗ БЯХ СПИРАЛ ЕДИН ТАКЪВ ЧИЧКА НА 80 ГОД. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ХОДИ А КОЛА МИ ЗАКАРАЛ ИДЕШЕ МИ ДА ГО ПРЕБИЯ И АЗ. МА КАТО СЛЕЗНАХ И ГО ВИДЯХ И СИ КАЗАХ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НЕ МОЖЕШ ДА ГО УБЕДИШ НА СТАРИТЕ ХОРА СЛЕД 65ГОД. ВЪЗРАСТ ТРЯБВА ДА ИМ ОТНЕМАТ КНИЖКИТЕ ТЕ СА ПО ОПАСНИ ОТКОЛКОТО МЛАДИТЕ!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #59

  • 56 гост

    0 0 Отговор
    За тези автобуси няма правила .добре че има такива хора които да им ги напомнят от време на време.
  • 57 Heisenberg

    1 0 Отговор
    Ангел "метъла" от Карнобат...хубаво,че баща му има пари да му оправя л..нариите.....
  • 58 пЕШО

    1 0 Отговор
    ама колега то има 140 на тая магистрала...като излезне някой намаляваш, всеки може да сбърка има ли време за изпреварване, а ако си си решил, че 250 е точната скорост няма кво да се сърдиш като влезнеш в моторния отсек на рейса
  • 59 шофер милионник

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "ДАРАБАРА":

    Хубаво ги редиш с големи букви, ама язе да те запитам - имал ли си ситуация на магистрала - караш спокойно със 120, застигаш някоя жигула, която пъпли с 90, гледаш огледалата - 1 км назад няма никой, решаваш да изпревариш и чукваш мигач - и точно тогава прелите нисколетящ обект с около 200-250 км.ч. А ако има лек вираж, никакъв шанс да го видиш.
  • 60 Бай Тошо

    1 0 Отговор
    Комплексарска работа,нищо мъжко няма в постъпката на палячото,харчи парите на ТАТИ и вижте ме кой съм аз,лиготии и простащина и нищо повече не показва това селско държание на "баровеца"
  • 61 ОТК

    2 0 Отговор
    Каква мутра бе, селско комплексирано л..но, виж му регистрацията от Дюсердорф, което там мие кенефите или, която със сигурност е в колата / иначе нямаше да има пред кой да се прави на интересен/ ..С 10 човека щял да чака...Да се благодари ,че не съм бил в автобуса...Че....
  • 62 То60

    1 0 Отговор
    Тцтц, "голям бизнесмен", бърза за събрание на борда на директорите. Тези коли не са за хора с коефициент на интелигентност 23.
  • 63 МВР

    1 1 Отговор
    Автобуса не е виновен, а ние всички които търпим такива с S класи с еднакви немски номера. Модата беше измислена от Турските гастарбайтери през 70 те години и продължена при нас от Даниел Боримиров с мюнхенските седмици на Аудито му...Поне Боримиров беше фуболист, а тоя татуиран келеш що за боклук е...При ограничение от 140 км/ч. да кара с 250 км/ч. и то защото на 250 км/ч колата му има ограничител, ами ако нямаше....И да изпреварва тир и автобус през аварийното платно т.е от дясно и да псува и обижда професионален шофьор с 35 г стаж???
  • 64 gnida

    0 2 Отговор
    Ами при заплаха , както виждам и документирана - бързо производство ( дело ) и да мие някъде кенефи . Нали е ГЪЗар .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове