1 731 2

Агресивният шофьор от „Тракия” пуснат под домашен арест

Стефанаки Йоанис

Пуснаха от ареста мъжа, заплашвал шофьор на автобус, съобщи Нова телевизия. Съдът в Карнобат е променил мярката му за неотклонение от "задържане под стража" на "домашен арест".

На втори август Ангел Радичев беше заснет как рита автобус и заплашва шофьор на пътнически автобус на магистрала „Тракия”.

Повод за нападението е изпреварване от страна на автобуса, който препречил пътя на Радичев. Скандалът е заснет от един от пътниците в автобуса.

Радичев беше обвинение за едро хулиганство. За това престъпление закона предвижда наказание "лишаване от свобода" до 5 години.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пиф
  Отговор
  1 12:28  05.08.16
  Не е ефективна мярката домашен арест, понеже човек си гледа видеото и си пие бирата - може да помоли съседа да му купи... аз бих го наказал доста по-справедливо... товаря един автобус с каяци и пласирам бабанкатта да шофира. после се обаждам на НСО с мощните автомобили и ги вдигам на учение - да шофират максимално стресиращо около автобуса...! После ще накарам бабанката да кара! Това ще го зарадва, когато постоянно го изпреварват спират пред него правят завъртания около него разни баварки по над 400 коня. И понеже е яко момче, няма да слиза да пи.ае ако му се доходи а ще кара! накрая ще спре някакво Ауди ще излезе някой над 2 метра с бицепси като гуми на трактор Ламборджини, ще стовари една лапа на вратата и ще му повтори репликите.... е, това може да създаде наистина първокласен гражданин на република Българиия от този ден нататък. Ами за бабанките трябват бабанки, дето да ги наритат - като огледало - каквото правят на другите да сеп рави спрямо тях но в пъти по-зло! тогава може и да се очовечат! щом не щете смъртно наказание за уроди, тогава въведете изнасилване с вибратор от тел и кожа на скат за такива! няма да им хареса .... вързвате ги и два часа ще усещат изнасилването... абе ако умрат си е техен проблем, като на жертвите им... нали искате справедлив закон? ами въведдете го! а за биячи като тоя убавец трпябват по-яки биячи! да го намелят едно хубаво и ще разбере урока! ама а де, вие домашен арест? И сега ще глеа порно по каналите?
 • миф
  Отговор
  2 15:42  05.08.16
  а за шофьора на автобуса има ли наказание???? значи мога да карам като идиот и след това да записвам с камера кой ми се кара... е.ата простотията

Напиши коментар:


Публикувай