2 642 0

Тежка катастрофа край курорта Камчия

Стефанаки Йоанис

Тежка катастрофа е станала по пътя Варна - Бургас, в участъка разклона за КК Камчия - Старо Оряхово, предупреждават от полицията.

Движението на МПС по пътя е затруднено. По първоначални данни е възникнал челен удар между две леки коли, при който има един загинал, а трима са транспортирани в болница.

На мястото на ПТП - то има екип на ОД МВР - Варна.

Към момента е известно, че е настъпил челен удар между л.а. Peugeot с варненска регистрация и л.а. Suzuki със софийска регистрация. Вследствие на ПТП-то е загинал 51-годишен мъж, пътник в Peugeot-то. В болница, с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота е настанена 51-годишната водачка на л.а. Peugeot, а 31-годишната водачка на л.а. Suzuki е получила пневмо-торакс, също е настанена в болница, няма опасност за живота й. Огледът на мястото на произшествието продължава. Движението на МПС се извършва в едната лента за движение и се регулира от екип на "Пътна полиция".

Апелира се към водачите да спазват стриктно указанията на полицаите, както и да шофират със скорост съобразена с пътните условия.  

България


Напиши коментар:


Публикувай