1 064 1

Разследван за СРС-та полицай осъди прокуратурата

Разследван за СРС-та полицай осъди прокуратурата

54 349 лв. ще трябва да заплати Главна прокуратура на разследван преди време за нерегламентирано използване на специални разузнавателни средства служител на ОД на МВР – Стара Загора, пише "Монитар".
Решението е на състав на старозагорския окръжен съд по иск за 74 000 лв. обезщетение за пропуснати ползи и преживени страдания, внесен от Славчо Славов, който през 2010 година бил дисциплинарно уволнен от МВР.
Тогавашният инспектор в областната дирекция – Стара Загора станал и обвиняем по наказателно дело заедно с бившия си директор Тончо Михайлов. Двамата трябвало да отговарят за нерегламентирано подслушване на полицейските кадри в сградата на дирекцията.
Случаят гръмна по медиите, след като тогавашният вътрешен министър огласи, че тайното подслушване е продължавало години наред. На него били подложени и инспекторите, изпратени да проверяват през лятото на 2010 година работата на униформените в Града на липите.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Чиба
    Отговор
    1 09:46  14.08.16
    Що за ненормална държава? - говоря за законодатели, министри? Или е виновен по Закон или е невинен, какви са тия осъждания? Щом прокуратурата е повдигнала обвинение, тя трябва да докаже с факти, че е извършено престъпление! А как така няма доказателства? здащо тогава не са в затвора тия, повдигнали обвинението, без доказателства? Ето затова няма да се оправи тук и такива ще ни тормозят и като Винету и като тоя със СРС-тата. понеже всичките на постовете сте си мафия. Защо ли? защото ефекта е виден - единият върши дивотии, другият го обвинява без факти, третият го пуска виновен и целият ви кенеф, наречен България - едно прекрасно име, останало от милиарди години преди тия кенефчии на постовете да се родят се позори от тях. защото не сте българи и политици и магистрати повечето и какви ли не. защото я духат именно обикновенно хората, не на постове - данъкоплатците. заради маскари на власт. Ето и затова няма България, няма и да има с такива като вас. Ванга е фантазьорка виждайки някаква оправия, халюцинира си жената. Аз не виждам .

Напиши коментар:


Публикувай