15 Август, 2016 16:13 2 203 6

Каракачанов: Скоро цигани ще започнат да нападат и полицаи

  • каракачанов-
  • цигани-
  • нападат-
  • полицаи
Каракачанов: Скоро цигани ще започнат да нападат и полицаи - 1

Съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов предлага разполагане на жандармерия в циганските гета в страната и постоянен контрол по подобие на новите контролно-пропускателни пунктове във вътрешността на страната, които ще се изграждат срещу имигранти. Имиграцията и гетата са сходни опасности, според Каракачанов.

Предложението идва след поредните размирици в Кюстендил, при които се наложи полицията да изтласква циганска тълпа с предупредителни изстрели.

Ако България продължава да допуска циганското население да се чувства над закона, съвсем скоро размирици като тази в Кюстендил ще ни се виждат като детска игра. България трябва да се готви не само за имигрантския поток, с който Турция ни шантажира, но и за цигански произвол в още по-големи размери.

И ако днес в Кюстендил циганските кланове се бият помежду си, а полицията ги усмирява, утре те ще се обърнат към самата полиция и към останалите граждани на България.

Да не забравяме че развилнели се цигани редовно нападат екипи на бърза помощ, грабят, насилват и убиват възрастни хора по малките населени места. Неминуемо утре ще нападнат и полицията.

Както многократно сме заявявали с моите колеги от парламентарната група на Патриотичния фронт, необходимо е спешно да бъдат приложени редица конкретни мерки за справяне с циганския проблем. Част от  тях са промяна в социалната политика по отношение на социални и детски придобивки, в здравеопазването – проверка на цели гета, които са инвалидизирани поради астма или епилепсия. Задължителното образование и обвързването му с получаването на социални помощи. Както и премахване на т.нар. „малозначително престъпление“, по който параграф се измъкват циганите, извършвайки битови престъпления, а също и създаването на дежурни съдилища, които да произнасят моментално след ареста присъда за подобни престъпления, обяснява Каракачанов.

Той напомня за случаите с цигански произвол в Гърмен и в кв. „Орландовци“ в София от миналата година, които са изключително показателни, както и последните ексцесии в Раднево и побоят над млад мъж от Русе, извършен от цигани заради забележка. А случаят с общинския съветник в Плевен – циганин от ДПС, който преди десетина дена преби българин при свада, показва, че трупайки чувство за безнаказаност, стига се до там циганският етнос да пристъпва към наказателни акции под ръководството на представители на определена политическа сила.

Затова и от Патриотичния фронт са категорични, че трябва да се започне със спешните мерки за справяне с циганската престъпност - промени в Наказателния кодекс и в социалната политика към тази общност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0007

    1 1 Отговор
    Каракачанов, ако не знаеш, те отдавна ги нападат, бият, теглят, дърпат, псуват и т.н. И хората гласуваха за тебе, точно за да спре това. Но като се намърдахте в парламента с Валери, много бързо забравихте за циганизацията на страната, за източване на социалните фондове от тези, правещи деца за целта, за незаконо заграбената чужда собственост и незаконните гета и строежи. Заплатката ви си тече и не Ви пука. А трябваше да приемете само 5-6 мерки. Но не го направихте, а сте поредните демагози по циганснкия въпрос, клекнали пред цеганизацията на страната.

    Коментиран от #2

  • 2 е (като го

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "0007":

    ++++++
  • 3 кучето шаро

    0 0 Отговор
    Те депутати трябва да бият.....
  • 4 тиквоча

    0 0 Отговор
    АБЕ КАРАКАЧАНОВ И ТИ И СИМЕОНОВ Д РАПАХТЕ ОТ ГОДИНИ ДА СЕ ЯХНЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА И КОГАТО СЕ КАЧИХТЕ НА ТРАНВАЙЧЕТО ЗАПОЧНАХТЕ ДА ПРАВИТЕ С КИ НА БОРИСОВ САМО ДА ОСТАНЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО ЗНАЕТЕ ЧЕ ТОВА НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ ПОВЕЧЕ. ДОСТОЙНО -МЪЖКИ БЕШЕ ДА НЕ ПОДКРЕПЯТЕ ПОДЛОГАТА БОКО А ДА ОТСТОЯВАТЕ ПАТРИОТИЧНОТО В СЕБЕ СИ ЗАДЕЕТО СТЕ ИЗБРАНИ .ЗАТОВА МНОГО КАТО ТЕБ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА ЛЪЖИТЕ ВАШИ.
  • 5 Чиба

    0 0 Отговор
    Каракачанов, това може би ще е за добро? Ето, като набият няколко ченгета и после ченгеджийницата може и да се оправи? като бъде теглен лабута на няколко пасивни ченгета, които вместо да сритат бандюгите, се оставят да ги бият, щото някакъв си там Сорос наредил местната мафия слугинаж тука, алчни за власт и пост и богаство, е после ченгеджийницатга може и да не и пука ни от Сорос ни от Винету и да намлатва всяка гнида, която натупа служител който просто си гледа работата? Е, това вече може и да оправи ченгетата и да станат полицаи. Аз разбира се не харесвам жандармерийски своеволия тип АлБагдади, ал Адолф Хитлер, Гестапо, ЧК на ДС и какви ли не своеворлни тирании, но ако служителят е отишъл да разтърве биещите се и ония скочат да го бият, аз ако бях дженерал щях да наредя да стрелят на месо в тълпата, която посегне на полицай - аз нося отговорността! Ала не съм дженерал, а Бъчвичкова и останалите са служинаж на постчетата - оставят разни престъпници да бият безнаказано и полицаи и лекари? Ако аз бях шеф, давам по няколко нервнопаралитични патрона на ченгетата със заповед - ако някой тръгне да бие и удари полицай по време на изпълнение на задълженията му на работа, без полицая да го е малтретирал невинен, каквито и случаи има също, тогава полицая имат право дас треля в нападателя без оглед какъв е, чий е, колко са?! Да, но аз не съм шеф, а разни тарикатчета които не защитават често нито служителя нито пострадалият в такива свади невинен? И при това никога не съм харесвал тероризма на жендармерията, какъвто има не веднъж и от джихадисти и от фашисти и от комунистически отряди и наркобанди и какви ли не, честно. но пък полицаят да иде да пази там и да го набият и това не е работа.... Аз ако съмв на мястото на Бъчварова и предните, няма да мога да се гледам в огледалото и като се бръсна... Кой нормален началник ще търпи някакви Соросоидчета от глобалистки организацийки да толерират престъпността, за сметка на лоялен служител и то длъжностно лице? Че това е ГЛУПОСТ и ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по служба. да защитаваш престъпника, вместо лоялен служител, който не си е превишил правата е престъпление! А що се търпи? Не харесвам ДС диктатурата, когато който му е ке ф с власт нареждаше и биваха бити ограбени осакатени убити хора. Навред в системите го има от древни времена властта се самозабравя често. но пък да оставиш редовен полицай да не се защити и да го бият си е престъпление! А затовоа, няма прошка, откъм моралната страна на нещата!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове