2 109 10

Костов: Изборите са предизвестени

Сега е чудесният момент да се подаде искане до ЕС за проверка за въвеждане на еврото, смята бившият премиер

„Резултатът от президентските избори е предизвестен. Стеснявайки времето на кампанията, практически не се дава възможност за провал на изборите. Кандидатът на ГЕРБ, вероятно подкрепен от Реформаторския блок, ще спечели”. Това коментира в специално интервю за Нова телевизия бившият премиер Иван Костов.

По думите му отлагането на номинациите е добър политически ход за управляващите, но не и за опозицията.

„Бъдещият президент трябва да бъди европеец и атлантик”, категоричен е Иван Костов.

Лабораторията на Иван Костов проучва разделението на българите по оста Русия-Турция-Брюксел.

„Повечето са симпатизантите на Путин след успешна пропагандна война срещу България от страна на Кремъл. Това влияе на българското обществено мнение”, казва бившият министър-председател на България.

Той коментира и ситуацията в съседна Турция.

„Това, което става в Турция, практически е налагане на една агресивна, авторитарна форма на управление, която не крие амбициите си да изнесе своя турски политически ислям в съседните страни. Последно доказателство за това беше присъствието на български политици и духовници на мероприятията на партията, която прави тези неща в Турция”, заяви още Иван Костов.

По повод доклада след стрес теста на банковата система у нас, Костов каза: „Доверието ми в БНБ е възстановено. Сега е чудесният момент да се подаде искане до ЕС за проверка за въвеждане на еврото. Ние изпълняваме всички изисквания от Маастрихт”.

Костов порица поведението на българите с думите: „С огромната подкрепа на ЕС се построи метро в София. Софиянци се обидиха от поскъпването на билета от 1 лв. на 1,60 лв. Друга обида – със средства на ЕС се построиха магистрали, а българите не искат да платят тол такси, за да се поддържат тези пътища. Такова поведение не разбирам”.Още по темата

 • Радев: Целя се към всички българи

  Радев: Целя се към всички българи

  Целя се към всички българи, които мислят за една България, здраво стъпила на своите национални интереси. Това заяви бившият командир на ...
  18.08.2016
  1 133
  6

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ХАХА
  Отговор
  1 11:08  18.08.16
  Ти си лъжец Костов, та нима Борисов не построи метрото, магистрали ама какви нагънати като планина. Не обиждай вожда Борисов, че ще излезне, че Европа ни строи магистрали и метро. Че то друго май нема.
 • тони
  Отговор
  2 11:09  18.08.16
  браво Ваньо, браво Костов, така мислеше и през 2001г, ама нещо май не стана?!
 • onq s konq
  Отговор
  3 11:14  18.08.16
  Нинова каза че победата на БСП е гарантирана.Но не каза дали ръководството на партията НАЧЕЛО С НЕЯ ще си подаде оставката при провал,защото това би бил естествен резултат от некадърно управление!
 • бай Стоян
  Отговор
  4 11:21  18.08.16
  Я ходи си гледай костенурките бе и не се опитвай да разбираш българския народ.

 • ами
  Отговор
  5 11:46  18.08.16
  Липсата на И. Костов в българския политически живот е осезаема! България щеше да е на съвсем друго и по-високо ниво на цялостно развитие, ако през 2001-ва не му бяха спретнали номера с мадридския мошеник!
 • Прото
  Отговор
  6 12:08  18.08.16
  Що забравяш, че трябва да е и българин бе Ванко! Само европеец и Атлантик не става.
 • стоян георгиев
  Отговор
  7 12:39  18.08.16
  за съжаление няма българско дяснополитическо пространство и тва е трагедията на българия.костов няма как да бъде подкрепен щото от соцносталгици и цигани няма как да бъде разбран.друго се е боико с двата ножа или станишката на бузлуджа.тва го кефи тук избирателя ,ква европа кви пет лева?
 • Варна
  Отговор
  8 12:50  18.08.16
  Иван Костов е най-големия крадец в модерната българска история. Крадците иска да въведат еврото и в България !
 • най големия лъжец костов
  Отговор
  9 14:13  18.08.16
  Тоя дето прелича даже сие циган . и той трагнъл да лаее
 • Мартин
  Отговор
  10 19:07  18.08.16
  След юни 2014 г., винаги когато видя Костов се сещам за начина, по който си спаси депозитчето от пирамидата на Цветан Василев - КТБ!

Напиши коментар:


Публикувай