1 123 6

Радев: Целя се към всички българи

Снимка: БТА
Снимка: БТА

Целя се към всички българи, които мислят за една България, здраво стъпила на своите национални интереси. Това заяви бившият командир на Военновъздушните сили на Република България о.з. генерал-майор Румен Радев пред журналисти преди началото на заседанието на Националния съвет на ПП АБВ.

„Тук съм, за да обсъдим възможностите за една по-широка коалиция. В тази битка всеки глас е важен. В края на краищата целта е да работим всички за България“, заяви Радев.
Запитан в какъв кръг избиратели извън АБВ и БСП се цели, той посочи: „Аз се целя към всички българи, които мислят за България, една България здраво стъпила на своите национални интереси, лоялен член на НАТО и ЕС с ефективни способности и самостоятелна активна външна политика“.

Председателят на АБВ Георги Първанов коментира от своя страна, че няма значение от кого е дошла кандидатурата на ген. Радев, защото всички политически лидери на партиите, които го подкрепят ще носят своята отговорност за нея.

„Генерал Радев е убедителна кандидатура като професионалист, като гражданин, като голям български патриот, като човек. С други думи – печеливша кандидатура. Това е една кандидатура равно отдалечена и равно приближена, кандидатура на една коалиция, която е равностойна от много силни партии, доказали че могат да правят добре избори. Генерал Радев е кандидатура, която може да обедини не само нас, но и голяма част от българското общество“, посочи Първанов.

 Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • равнис мироно остави
  Отговор
  1 14:01  18.08.16
  Агент Гоци с неговия Генерал, голямата печеливша комбина.
 • viva
  Отговор
  2 14:01  18.08.16
  Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!
 • равнис мироно остави
  Отговор
  3 14:06  18.08.16
  Бабите умряха бе Гоцееее, кви генерали, къв патриотизъм....., комунетата не разбраха, че вече никой не им връзва. Show me the money!!!! SHOW ME? Give me some? Give it to me? MONEY!
 • lajiii
  Отговор
  4 14:08  18.08.16
  Всички са продажници и краци. Но помнете бог щеви накаже за дето направих те живота на децата ни по труден и сега нашите деца бягат от къщите си зада намерят по добър живот в някоиа държава. Всички стеси мафйоти.и алчни. България никога ама никога няма дасе оправи и даси стъпе на крака. С такива управници
 • Maschinengewehr
  Отговор
  5 20:50  18.08.16
  Целел се, кръглака от БНА си остава кръглак!
 • Киро
  Отговор
  6 22:57  18.08.16
  Само като го чух по новините тая вечер, че Русия била държава с възходяща икономика и ми стана ясен! И Митьо Пищова даже ще спечели срещу тоя!

Напиши коментар:


Публикувай