1 487 3

Гръцки курорти свалят цените наполовина

Гръцки курорти свалят цените наполовина
Снимка: Факти.бг

Намаления на туристическите пакети до 50% обявяват хотелиери на гръцките острови Самос, Лесбос, Хиос, Кос и Лерос, съобщи "Труд", като се позова на електронни издания от южната ни съседка. По-ниските цени ще са валидни до края на октомври, а целта на отстъпките е да се насърчи туристическото търсене, тъй като тези острови са най-засегнати от бежанската вълна от Турция...

Въпреки че според различни източници обемът на български туристи в Гърция чупи рекорди това лято, туроператори уточняват, че силните месеци, в които българите обичат да почиват в южната ни съседка, са септември и октомври.

 


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Българин
  Отговор
  1 15:39  21.08.16
  Нормално е за продажници Българи сме и това е!!! Малко курорти имаме в БГ.
 • чичо Пенчо
  Отговор
  2 17:37  21.08.16
  БЪЛГАРИН-о , ти откога не си летувал в български курорт ?? В Гърция келнера идва веднага, носи точно ресто и ако си поръчал сувлаки (шишчета) , точно това ти носят да ядеш. На цената на една кока-кола ще седиш цял ден на шезлонга до чадъра (няма такса ЧАДЪР, дето тая КОЩРАМБА АНГЕЛКОВА така ударно узаконява), и ако някой се опитва да те преметне с нещо, то той непременно се оказва я българин, я някой от бившия соцлагер. И се опитай да обидиш гръцки полицай - не дай боже да посегнеш... Така, че ти си едно малко, не виждащо по-далеч от носа си.... Живей си така !!
 • onq s konq
  Отговор
  3 18:32  21.08.16
  Очевидно липсата на туристи в Гърциа се чувства осезателно и причината е наплива на мигранти.Верно че гърците разчитат на 50%-ното намаление на цените,но резултатът едва ли ще е обнадеждаващ!Колкото до Турция-там в близките години поради непрекъснатите взривове и военно положени едва ли руски турист ще стъпи,да не говорим за "бели хора".Остава България със своите "скъпи" курорти,които гаранция ЩЕ СТАВАТ ОЩЕ ПО-СКЪПИ ПОРАДИ ЛИПСА НА КОНКУРЕНЦИЯ!Това е положението-хубавите неща си имат цена.

Напиши коментар:


Публикувай