830 1

Жалим се от неудобни шезлонги и водорасли на плажа

Снимка: Факти.бг
Снимка: Факти.бг

Жалби от летовници за неудобни шезлонги и водорасли на плажа валят в Министерство на туризма. Това сочат данни на ведомството, предоставени на „Монитор”. Получен е дори сигнал, че липсва плажно масло от конкретна марка в близката аптека.
Едва 10% от всички оплаквания са за проблеми с управлението на морските плажове. Най-често те са за размера на свободната зона на ивиците, за липса информационни табели, за недостиг на спасители и за непочистен пясък.
Отчетен е и бум на жалбите и исканията за откриване на нудистки плажове в няколко района по черноморското ни крайбрежие, обясниха от ведомството на Николина Ангелкова.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ждане
    Отговор
    1 04:12  26.08.16
    Лично съм сигнализирал КЗП поне 20+ пъти, заради масовата политика на заведенията в курортните комплекси да не приемат плащания по банков път ако стойността на услугата не е НАД 20лв.!! Писах 200 пъти, че разликата до 20лв. която ме съветват да направя е ЧИСТО ИЗНУДВАНЕ И РЕКЕТ СПОРЕД НПК!!! Държа да споделя, че жалби от 20 дена, които са регистрирани с номер в сайта на КЗП и приложена КАСОВА БЕЛЕЖКА са все още без резултат!!! Пращам номерата на регстрираните от МЕН "ЖАЛБИ"(а не сигнали) на журналист от сайта с надеждата, че медиината подкрепа действа като стимулатор за правосъдието в България (колкото и позорно да е това за една ИНСТИТУЦИЯ)

Напиши коментар:


Публикувай