3 935 2

Почина шефът на "Булстрад" Румен Янчев

Калина Петрова

Главният изпълнителен директор на застрахователната компания "Булстрад" е починал в неделя, съобщи "24 часа". Най-вероятната причина за смъртта е инфаркт.

"Бихме искали да изразим изключителната си признателност за неговия принос, не само за компанията, но за обществото ни като цяло. Той беше ръководител воден от честност и почтеност, посвещавайки живота си на работата и просперитета на дружеството. Загубата е изключително тежка за всички. Поднасяме нашите най-искрени и сърдечни съболезнования на семейството на г-н Румен Янчев", пишат от компанията в официално съобщение.

Румен Янчев е завършил ВФСИ „Д. А. Ценов” в Свищов през 1980 г., специалност застрахователно дело. От същата година започва работа в БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП и преминава през цялата йерархична стълба в дружеството. Многократно е специализирал във водещи застрахователни и презастрахователни компании в Европа, САЩ и Япония, където се ползва с голям авторитет. Янчев е бил изпълнителен директор на European Reinsurance Brokers Ltd в Лондон. Регистриран е като брокер на Лондонския пазар.

 

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 17:15  29.08.16
  Има възмездие за всичко на този свят.Тази застрахователна компания се подиграва с мъката на хората и въпреки застрахован благодарение на дребните шрифтове човек се оказва,че не е...

  Коментиран от #2

 • незнайко
  Отговор
  2 17:22  29.08.16

  До коментар #1 от "Гост":

  Прав си, но в БЪЛГАРИЯ е като в част от стихатворението - "един падна, друг ще го смени".

Напиши коментар:


Публикувай