8 122 10

Меле на пътя, двама загинаха на място

Катастрофата е между четири автомобила

Анжелина Димитрова

Двама души загинаха на място след катастрофа между 4 автомобила, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден след 13 часа днес. По първоначални данни в участъка между селата Труд и Граф Игнатиево е възникнала катастрофа между 4 автомобила. Двама души са загинали на място. Изпратени са екипи на полицията, пожарната и Спешна медицинска помощ.

Пътят временно е затворен и моторните превозни средства се пренасочват по обходен маршрут през селата Царимир и Строево.

Час и половина по-рано бе получено съобщение и за друга тежка катастрофа, станала на пътя Велико Търново-Габрово в района на с. Донино. 

На място незабавно са изпратени полицейски екип и екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Габрово. По първоначални данни, инцидентът е възникнал, след като водачът на „Volkswagen - Vento“ – 20-годишен мъж от Дряново, предприел маневра „изпреварване“ на завиващия наляво лек автомобил „Mitsubishi“ и го е ударил.

Водачът на „Mitsubishi“-то – 33-годишен мъж от Габрово, е транспортиран от екип на ЦСМП в МБАЛ-Габрово, където по-късно е починал.20-годишният шофьор е тестван за алкохол – техническото средство е отчело нулев резултат. На местопроизшествието се извършва оглед.

До приключването му, движението в участъка се осъществява в едната лента, като се регулира от екип на пътна полиция.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Джими
  Отговор
  1 14:09  30.08.16
  Решението е радари с камери за скорост на всеки ъгъл. То народ не остана в тази държава. Изпотрепаха се.
 • незнайко
  Отговор
  2 14:56  30.08.16
  Защо не се казва, имал ли е право на изпреварване, водача на фолксвагена? Зовиващия убеден ли е бил, че може да направи маневрата. Това са все важни неща. Не само да ни давате груби сведения.
 • ЕгасиКостов
  Отговор
  3 15:58  30.08.16
  Този, който завива, ако е дал мигач, другия какво право има да го изпреварва? Какво да ти казват?
 • гост
  Отговор
  4 17:27  30.08.16
  Тая Мисирка Лиляна Павлова да

 • Тошибиян
  Отговор
  5 17:59  30.08.16
  Фаровете щели да доведат до намаляване на птп хаха водят само до увеличаване приходите на ламби и акомулатори
 • БАЙ ГАН4О
  Отговор
  6 19:13  30.08.16
  Да живее демокрацията,кой не скача е червен
 • КАТ Сф
  Отговор
  7 20:23  30.08.16
  ЕгасиКостов, включването на мигач не ти дава АБСОЛЮТНО НИКАКВО предимство. То само информира другите участници в движението, каква точно маневра искаш да извършиш. Даваш мигач възможно най-далеч преди отбивката, където ще завиваш, оглеждаш се, ослушваш се, осигуряваш предимство на тези, които идват насреща и на тези, които те изпреварват, евентуално и на тези, които излизат от отбивката в която ще завиваш, и чак когато си сигурен, че няма да попречиш на останалите участници в движението, внимателно завиваш ! Но ти вероятно си учил до 3-ти клас, караш с купена книжка, затова няма как да го знаеш. Трепете се, държавата има нужда от прочистване !
 • До КАТ Сф
  Отговор
  8 22:39  30.08.16
  Не знам ти до кой клас си учил? При даден мигач, нямат право да те изпреварват, даваш предимство на, насрещните, излизащите от отбивката в която ще завиваш.
 • Даи сф
  Отговор
  9 22:59  30.08.16
  Вие в кат изпреварвате коли пред вас, които са подали мигач наляво? 20 годишния младеж е изпреварвал наред и това мицубиши е било поредната цел.
 • abv
  Отговор
  10 23:12  30.08.16
  За пореден път виновния боклук оживява

Напиши коментар:


Публикувай