1 Септември, 2016 18:47 32 214 44

Ислямска държава все още иска главата на Динко Вълев

  • динко вълев-
  • ислямска държава-
  • нова кола-
  • биг брадър-
  • мигранти-
  • бежанци

Ловецът на мигранти има нов Mercedes и влиза в Биг Брадър

Ислямска държава все още иска главата на Динко Вълев - 1

Ислямска държава дава награда от 50 000 долара за главата на българина Динко Вълев, който стана известен с незаконните арести на мигранти, които се опитват нелегално да влязат у нас, пише в. „Дейли мейл“.

Самозваният "ловец на мигранти" спечели известността си, след като публикува в интернет видеоклипове, в които преследва сирийски бежанци, влезли на територията на България от Турция.

Бившият полу-професионален борец бе приветстван като герой от някои свои сънародници, заради клиповете му в социалните мрежи, в които той и негови съмишленици гонят ужасени мигранти през гористи местности, пише още изданието, което следи отблизо всичко, случващо се около ямболския бабаит.

В едно скорошно видео бившия полу-професионален борец благодари на своята армия от фенове за подкрепата, позирайки пред новата си скъпа кола.

Неговите видеа не само му спечелиха много почитатели, но неговото парадиране е привлякло вниманието на екстремисти от Ислямска държава, които предлагат 30 000 лири на онзи, който го убие, пише в. „Дейли мейл“.

Британското таблоидно издание пише още, че Динко е толкова популярен у нас, че са му предложили повече от 66 000 паунда, за да участва в „Биг Брадър“. Негови фенове спекулирали, че премията е причината той да си взема такава скъпа кола (Mercedes. S-класа за 75 000 лири).

Ислямска държава все още иска главата на Динко Вълев
Ислямска държава все още иска главата на Динко Вълев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gorbachov

    5 1 Отговор
    Pratete toya calgababaid vav siriya, dase pravi na geroy tam.

    Коментиран от #20

  • 2 еее

    2 1 Отговор
    хубаво ги подкарал тези отрепки,видяхме на какво са способни --изнасилвания и убийства тези свине друго не знаят...Питайте жените и деца от Кьолн и др.градове в Европа какви ги вържат така наречените бежанци...
  • 3 234

    1 1 Отговор
    в Сирия да върнат тези които са правят на жертви,ни няма какво да правим там...да се оправят своята кочина..техните братя и сестри са в ИДИЛ....толкова ви зле „е раждате по 15деца...от голямо притеснение....
  • 4 dozera

    2 2 Отговор
    Dinko si e nomer edno mogat da go hvanar za podkoremnika
  • 5 Emil BG

    2 1 Отговор
    Е да дойдат да се опитат ,ще им резнеме кратуните,ма с резачки!Докопаме ли се до калашниците ,не ги виждам! На някои от нас българите ,варварството от праисторията не е много изкоренено,лошото е че не сме много ,ма няма и да се посрамиме пред ислямистките свине!Ще ми се да ги видя какви са отвътре,както и те нас!С бруталността ,по-брутално!Ще мреме ,но няма да е тяхнотоКазах!п.с. Тези дето .ерат по хора като Динко,са потенциални слуги -резняци, демек обречени!
  • 6 чавдар

    2 1 Отговор
    браво динко,бой по м....лите
  • 7 PIG TAILS

    1 2 Отговор
    ТУК НЕ Е КОПЕНХАГЕН,НИТО КЬОЛН.БЪЛГАРСКАТА ДУША БЪРЗО ПАЛИ И КАТУНИЦА ЩЕ ИМ СЕ ВИДИ УЧЕНИЕ,АКО ТЪПИТЕ ПОЛУЧОВЕЦИ НАЛАГАТ СВОИТЕ НОРМИ ТУК.
  • 8 DinkoIsNumeroUno

    2 2 Отговор
    Браво Динка! Честита колица, баценце...
  • 9 СДФГ

    5 1 Отговор
    Знаем къв герой е-прибира телефоните и парите на бежанците. Ямболска мутра. Токоз ви е акъла ,да се кланяте на една мутра.

    Коментиран от #15

  • 10 Йордан

    0 4 Отговор
    Браво Динко. Да си жив и здрав. Да си караш колата със здраве.
  • 11 ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

    3 1 Отговор
    КОЛКО ЕВРО ОТКРАДНА ОТ БЕЖАНЦИТЕ А СИГОРНО СИ ПРИКАРАЛ И ДРУГИ В БГ ЗА ДА КУПИШ МЕРЦЕДЕСА

    Коментиран от #19

  • 12 Jek

    1 2 Отговор
    Не го познавам момчето, но това което прави ме кефи. Малко от нас ще си го позволят. Не продава наркотици, нали ? Нямат място тук муджахидините. Да си отиват по родните места. Браво Динко, сбирай ко има и по един шут в г.за към турция.
  • 13 Аз не съм

    0 1 Отговор
    Само бой и е...е за неканени гости,влезли и нелегално на всичко отгоре.Ми що не дойдат от ИД да си го хванат сам?Няма да стане,щото ИД се командва от Вашингтон.Тези нямат работа тук.Да си ходят по богатите арабски страни.
  • 14 Jek

    2 2 Отговор
    Да си купи кола, ко завиждате манафи, ко ще и самолет да си купи. Да ега и българската му простотия и чудо.
  • 15 кроко

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "СДФГ":

    Дори и да е така, какво от това?! Ти да не би да си направил нещо за да спреш тези, които застрашават родината ти?! А тези престъпници, все мъже без документи, но с пари и телефони да не мислиш че са случайни, та си тръгнал да ги жалиш. Я марш в анадола при братята си резаци!
  • 16 Бай Тошо

    0 2 Отговор
    ИД определят кой да влиза и кой не в България браво бе.
    Боко докато си играе на управляващ нещата сериозно се влошават и както нямаме и армия сме жив зян
  • 17 Хан Крум

    0 2 Отговор
    Нещо започват тия свине от ИД много да ме нервят кажете ми как да кажа не на ксенофобията грабвайте калашниците братя и всички на браздата Който миме бум бум и хайде при 40-те девици
  • 18 ЯЗЕ

    0 0 Отговор
    ид PutinYouToSleep
  • 19 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ":

    един умен мъж
    браво
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 mediator37

    0 1 Отговор
    Той е добър пример за родолюбие.
    Баварец щеше повече да му подхожда, но карай... и мерцедес бива.

    Коментиран от #26

  • 22 гочу

    1 1 Отговор
    след като не се охранява границата ни е добре да има повече такива като него.....
  • 23 Робин Худ

    0 2 Отговор
    Ако колата от снимката е негова това само потвърждава какви големи суми носят "бежанците", които явно не са никакви бежанци а най-обикновени икономически преселници.Нямат работа в България!
  • 24 Миро

    2 0 Отговор
    Как се купува чисто нов Мерцедес в България?

    Коментиран от #39

  • 25 гост

    0 1 Отговор
    Приеми го като уличен музикант: харесва ти музиката и това което прави и му даваш пари, за да продължава.
    Динко залавя емигранти които обикалят с много пари кеш, за да си плащат за пътя и превоза. Динко може да им вземе парите, може и да не им ги вземе, щом са нелегални те нямат права. Почитатели на Динко му дават пари, за да продължава да върши това: да залавя нелегални, които МВР пропуска да минават безнаказано. Защо Динко да не получи Мерцедес от някой почитател или от хонорар за тв участие? Това е поискал, това си е взел. Има НАП, тяхна е задачата да проверяват и доказват как хора се сдобиват с лукс без да имат доходи. Но на фона на нашето ежедневие не смятам, че НАП се занимава с най-важната според мен дейност: установяване на произход на пари.
  • 26 гост2

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "mediator37":

    Не мисля, че е добър пример за родолюбие!

    Ако беше, щеше да пука по политиците и продажниците на родината си. Той просто си е намерил ниша: странна, но успешна явно комбинация между избиване комплески, изкаране на някой лев, убиване на времето, интересно забавление + възможността да се изяви като герой и родолюбец.

    SORRY! Има много по-важни неща и сериозни неща за един истински родолюбец, пред това да си играе на стражари и апаши, на своя територия, с лесни мишени.

    #25 е прав!
  • 27 кахаах

    1 2 Отговор
    Ей зависници !!!! момчето е собственик на няколко пеечеливши фирми , за разлика от вас той е съомял как да изкара по законен начин парите си ! и това не му е първата скъпа кола от години той си се вози на лукссозни возила,за разлика от вас !
  • 28 Динко-президент!

    0 2 Отговор
    Така,герой бил,мутра бил...човека е предприемач-вижда възможност и я използва-намира ги,бие ги и ги ограбва,а те на кого да се оплачат-на арменския поп! Евала от мен-рекет на ново ниво!!! Много иновативно! Обаче някой замисли ли се защо от ИД дават награда за него-нали уж тези бежанци бягат от ИД,а какво се оказва,че на ИД им пука за тях?Защото драги зрители половината "бежанци" са всъщност клетки и Европа се пълни с тях!!!
  • 29 Браво

    0 2 Отговор
    Браво Динко! Само така. Като нямаме държава да се справи с тази измет, е хубаво, че поне хора като Динко се намират. Само имам един съвет. Събирай още хора и действайте. Ако щете ги обирайте, онаждайте, квото решите, само да ги откажете да минават през България. Евала още веднъж.
  • 30 ПЕРНИК

    1 2 Отговор
    Ехеее видяхте една скъпа кола и зависта говори, успял купил си , вие ако можете купете си , стига с тая злоба бе хора...
  • 31 Lexus RX450H

    1 0 Отговор
    В държавата на мутрите всичко е нормално!

    Някой хора пътуваме със висше образование по 8 месеца на рейс до другия край на света и не може да съберем 129 000 euro за такъв Benz S-Classe 500 Coupe, други без един час изработен със стоене по кръчмите имат.



    Е това е България днес!

    Коментиран от #32

  • 32 гост2

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Lexus RX450H":

    Точно в това е проблемът!
    Но по-големият проблем е, че има много българи, които отдават думите ти просто на завист, а на грешка в матрицата. А матрицата може да се промени, ако се осъзнае съществуването й и възможността за промяна.

    Коментиран от #34

  • 33 Браво

    0 1 Отговор
    Ако ги грабят и рекетират ще спрат да минават през България.
  • 34 Смех

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "гост2":

    ДС няма да позволи никога, матрицата да се промени! Бъдещето на България е: все повече мангали и псевдо-мутрички и все по-малко пенсионери и работещи ... роби. Прост народ най-лесно се манипулира!

    Колкото до Динко - не мисля изобщо, че тоя Мерцедес има връзка с "бежанците". Поредния повод смотания сайт да отчита рейтинг, като извъква "сензация"!
  • 35 ИСТИНАТА

    1 0 Отговор
    Аааааа! Виж ти от къде идвали бежанците, още 5-10 години и ние ще бъдем бежанци но накъде ще бягаме???

    Коментиран от #37

  • 36 прост

    1 0 Отговор
    Сигурно картофи е садил човека...и е изкарал парички.
    Или не, дини е садил, някак по-престижно е - бостан ли му викан..сигурно от там са му парите на момчето..
  • 37 гост2

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "ИСТИНАТА":

    Ами май към Китай! Там няма корупция и на американската "демокрацията" ще и е трудно да пусне корени.
  • 38 Gancho

    1 0 Отговор
    206 000 leva beshe obqvata na kolata

    Коментиран от #41

  • 39 Бенца

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Миро":

    Ако някога разбереш отговорът на въпроса си сподели и ние да знаем.Иначе браво на Динко да не влизат повече тия.
  • 40 МАК

    1 0 Отговор
    Ааа, щом ИДИЛ имат мнение по въпроса, значи ясно какви са "имигрантите".
  • 41 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Gancho":

    нека глупаците да му се радват на Динко
    а той ще се кара кола за 206 000 лв
    щото е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ
    И трудолюбив
  • 42 dddd

    0 0 Отговор
    за тези с злобните коментари аз съм от Ямбол , Динко си държи автобусна морга освен това има пункт за отпадъци освен мерцедеса има и бял Хамар доскоро имаше бял мерцедес като този подобен забелязваше се и с бмв мисля че 7ма серия така че определено парите му и колите също са много по отдавна от бежанската вълна разликата между него и всички останали е че за разлика от тях той прави нещо не говори само
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Nepokornata

    0 0 Отговор
    Bravo Dinko. Tezi koito zlobeqt po dobre da vzemat promer shtom se pishat za balgari. Tezi svini trqbva ili da se izkarat ot stranata ni zada zapazim Balgaria.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове