1 985 5

Озаптяват джигитите в Пловдив с повдигнати пешеходни пътеки

Снимка: ТrafficNews.bg
Снимка: ТrafficNews.bg
Анжелина Димитрова

Общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“ започва изграждането на нови четири повдигнати пешеходни пътеки, съобщи заместник-кметът по транспорт на Община Пловдив Златин Велев, пише ТrafficNews.bg.

Две от тях ще се намират на бул. „Никола Вапцаров“, по една на бул. „Пещерско шосе“ и на бул. „Марица-юг“.

Местата са подбрани от Експертния съвет към Комисията по безопасност на движение като едни от най-рисковите за преминаване на пешеходци. Чрез тези съоръжения скоростта ще бъде ограничена до 30 километра в час, което ще гарантира по-голяма сигурност и безопасност на пресичане на гражданите.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ
  Отговор
  1 07:47  02.09.16
  Това са съоръжения еднодневки- след една две зими са разрушени тотално.... Някой пак иска да прилапа некой друг лев под предлог, че върши работа....
 • велислав
  Отговор
  2 09:41  02.09.16
  Дрифт, въртене на завой на пътя-500лв глоба. Скрит номер на мотор или замацан - 2000лв глоба. каране на мотор с джапанки и къси гащи - 2000лв глоба каране на мотор без каска - 2000лв глоба Гонки, състезания извън писти - 2000лв глоба за всеки участник. Каране с над 65км. в града 500лв глоба минаване на червено - 500лв глоба минаване по пешеходна пътека - 2000лв глоба силен звук подобен на състезателен нехарактерен за стандартен автомобил - 500лв глоба каране без книжка - 5000лв глоба и в следващите 5години нямаш право да ходиш на курс за каквото и да било МПС. Пример трактор, комбайна и др. видеозаснемането да е доказателство в съда всичка друго са сиири по новините и бла-бла на полицаите. Някви кретени ши ги кръщават "джигити". Е.аси смеха. Да идат в Швеция или в Канада да видим там как е.
 • Гост
  Отговор
  3 09:55  02.09.16
  Не трябва да се борят с хората които обичат високи скорости, а трябва да им се обособят места където това може да се случва. Докато няма адекватни места за хората с бензин в кръвта, ако ще пътищата да разорат, това няма да ги спре. А теб с тия глоби измислени няма да те коментирам.

  Коментиран от #4

 • велислав
  Отговор
  4 10:01  02.09.16

  До коментар #3 от "Гост":

  Не са измислени. За това, което казваш си прав. И аз така мисля. Ама то няма да стане от тъпотя за това трябва други мерки и си напиши името. да знам кой си. като умре някой твой близък от такъв г.з друго ши мислиш. НАПИШИ СИ ИМЕТО!!!!
 • BGиатор
  Отговор
  5 10:49  02.09.16
  До писача, който има бензин в кръвта! Не трябва да се борят хората, които обичат стрелбата с автомат по джигити. Просто трябва да им се обособят места, където това може да се случва без да се застрашава живота на хора, които в кръвта си имат само кръвни телца!

Напиши коментар:


Публикувай