963 3

РБ има сили за балотаж на президентските избори

Реформаторският блок има сили за балотаж на президентските избори и кандидатите, на които сме се спрели могат да го постигнат.

Това каза в ефира на телевизия Европа Настимир Ананиев, народен представител от „Движение България на гражданите“ от Реформаторския блок и председател на транспортната комисия в парламента.

Вчера на лидерската среща единодушно е взето решението, че двойката на РБ ще бъде Трайков – ген. Събев и ние, от ДБГ, подкрепяме тези кандидати, добави Ананиев. Според думите му евроатлантическата насоченост на страната ще бъде водещ принцип за кандидатпрезидентската двойка на Блока.

Всички номинирани в рамките на РБ бяха достойни кандидати. Съжалявам, че проф. Минеков не получи подкрепа от всички, но очевидно г-н Трайков може да бъде обединяващата фигура, за която всички да работят за постигане на силен резултат, каза още Ананиев.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Упсала
  Отговор
  1 14:59  02.09.16
  "Игра на тролове"
 • бля бля
  Отговор
  2 15:33  02.09.16
  Идиоти! Не можете да съберете повече 50 000 гласа на изборите, какъв балотаж сънувате, а може би на събирането ви москов ви е донесъл за смъркане от неговата трева?
 • осведомен
  Отговор
  3 18:19  02.09.16
  имат сили да духат супата

Напиши коментар:


Публикувай