923 0

Тапа на тунел "Витиня"

Трафикът и по трите магистрали в страната е усилен. По информация на ГД „Национална полиция“ в района на тунел Витиня на автомагистрала „Хемус“ се е образувала тапа заради извършващите се там ремонти и пренасочването на двупосочно движение в едната от тръбите на тунела.

Интензивен е трафикът и към граничните пунктове – Кулата и Маказа. Към Бургас движението също е натоварено, в началото на града се е образувала колона, изпратени са допълнителни мобилни екипи на пътна полиция.

 ГД „Национална полиция“ призовава водачите да подават сигнали в полицията или на тел. 112 при затруднение на движението по пътищата. Тази информация ще е полезна за по-бърза реакция от страна на пътна полиция и вземане на допълнителни мерки за предотвратяването на образуване на нежелани колони от изчакващи автомобили. Полицията напомня на водачите да шофират с максимално внимание, съобразена с пътната обстановка скорост и да се съобразяват с въведените временни сигнализации на пътя.

След успокояването на трафика, ГДНП ще засили проверките за скорост, а от 22.00 часа днес до 02 часа на 6 септември е планирана поредна превантивна акция, в която пътните полицаи ще следят и ще проверяват водачите за шофиране след  употреба на алкохол или без да притежават свидетелство за правоуправление.Още по темата

 • 10-км опашка на Кулата

  10-км опашка на Кулата

  Изключително интензивен е трафикът на леки автомобили на изход на ГКПП-Кулата. По информация на ГД „Гранична полиция“ на този пункт се е ...
  3.09.2016
  1 837
  2

Напиши коментар:


Публикувай