863 2

Радев: Мога да работя не само за ВВС

Всеки гражданин и офицер решава да започне да се занимава с политика тогава, когато реши, че важни обществени проблеми могат да се решат само на политическо поприще. И разбира се, ако има амбицията да се занимава с това. Това заяви пред БНТ кандидатът за президент на БСП ген. Румен Радев.

Защото много често тези проблеми възникват именно в политиката. Взех своето решение да се занимавам с политика в момент, когато прецених, че съм изчерпал всички възможности да влияя за стабилизирането на нашите ВВС. Виждам, че мога да работя за тях, и не само за тях, за много други проблеми на българското общество на едно друго ниво и с други средства", обясни Румен Радев.

По думите му, той е подал оставката си след предложението от БСП. "Мойта оставка отдавна беше обмислен акт и единственото нещо, което чаках беше да завърша работата по най-важния документ от проекта - аз съм ръководител на борд за проекта на управление на новия самолет. Бях поел този ангажимент пред себи си, пред този борд, като морален ангажимент към българските ВВС. В деня, в който аз подписах този документ, веднага си подписах и оставката. Реших да приема предложението на БСП едва на следващия ден - 2 август, когато видях как премиера и военния министър направиха една кризисна ПР-акция в Граф Игнатиево и казаха едни неща, които бяха за мен абсурдна неистина и това ме амбицира да приема предложението на БСП", каза още ген. Радев. 
 Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • хисторик
  Отговор
  1 11:03  12.09.16
  Добре, генерале, да те вотнем! То няма идеални с морал като на Телериг и Тервел, но щом искаш да работиш дори и за ВВС-то да те изберем! Щоито досегашните само ручаха и не само не работиха за нас и БА, в частност ами натрупаха пачки и решиха, че са вечни на трона? То не е и лъжа в тая псевдокомунистическа псевдомафиотска държава - където и да се обърнеш все познати муцуни от преди и досега. Ами да те вотнем, пък работи! Все някой трябва да работи. Браво на теб! ти си първият ополитиката искащ да работи? досегашните искаха да ги изберем.
 • Genital Radev
  Отговор
  2 11:04  12.09.16
  Аз съм малък генитал, пуша, вдигам самольота и запретвам пак кюлота...

Напиши коментар:


Публикувай