810 9

Бъчварова: Атаката на Цв. Василев е политическа

Стефанаки Йоанис

Политическа атака. Така вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова определи внушенията на банкера Цветан Василев, че съществувало нерегламентирано политико-икономическо съдружие между Делян Пеевски и премиера Бойко Борисов.

"Защо трябва да вярваме на този човек (б.р. Цветан Василев), след като той излъга толкова много българи?", запита Бъчварова в ефира на Нова телевизия. И продължи: "Един човек, който се издирва, не мислите ли, че трябва да дойде в страната си и да даде обяснения."

Вътрешният министър призова Цветан Василев да съдейства на правосъдието и да даде доказателства за думите си. "Ако са толкова съществени тези констатации, той има възможност да ги представи пред прокуратурата и да последват действия", допълни вицепремиерът. Бъчварова изрази увереност, че всички засегнати от спекулациите на укриващия си в Сърбия банкер могат да представят доказателства, че твърденията му са неверни, съобщава в. „Стандарт”.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • zevs
  Отговор
  1 05:28  14.09.16
  Каква шматка беше тази министърка!?Яко заляга на амбразурата.Всяка атака срещу премиера -СЛЪНЦЕ,трябва бда бъде отбита.Какво ли и влиза в работата да си залага ...........,кудето не трябва.Капе от акъл!?
 • бббббб
  Отговор
  2 09:16  14.09.16
  Не знам да ли е политическа,но никой не проверява дали казва истината. Нали журнолята обичате да разследвате .Защо не проверявате истинноста думите на Василев.А,подкарвате едни излишни събеседвания ,за да замажете случая,да го обезличите и хората да не обръщат повече внимание. Аман от платени медийни!!!

  Коментиран от #3

 • 123
  Отговор
  3 11:42  14.09.16

  До коментар #2 от "бббббб":

  Хаха, каква истина в думите на престъпник от този ранг :))) За обръщането на внимание - то е срамно, че въобще му се обръща внимание...и баш неговите неща излизат в платени медии! Хайде моля ви се, излагате се!
 • Рая
  Отговор
  4 15:32  14.09.16
  Ами права е Бъчварова – защо да вярваме на човек, който се издирва, и който отказва да се върне в страната си, а само лае от Сърбия най-нагло? Само с хулене и празни приказки НЕ става, г-н Василев!! – КЪДЕ са ви доказателствата , поне едно... Поредната кофа с кал се опитва да хвърли този нагъл крадец и да ни разиграва.
 • Коко
  Отговор
  5 19:26  14.09.16
  Радан и Прокопиев са му обещали помилване, ако спечелят изборите и се га Цецко бълва глупости с пълна сила.
 • А така
  Отговор
  6 20:23  14.09.16
  Ще му използват от ДСБ предизборно парите на крадеца Цветан Василев. Няма какво да дрънка по медиите, да дойде да се обяснява пред властите.
 • Мартин
  Отговор
  7 21:20  14.09.16
  Атаката на Цветан Василев е политическа, но защо този измамник продължава да седи на свобода? ЗАТВОР за Цветан Василев!
 • Иван
  Отговор
  8 21:51  14.09.16
  Радан Кънев, Иво Прокопиев и Цветан Василев са формирали престъпен тандем, който се опитва да клати демократично избрано правителство!
 • Того
  Отговор
  9 22:33  14.09.16
  Докато Василев не бъде екстрадиран и осъден ще продължава да говори каквото му скимне и каквото му е изнася! Разбира се всичко това е с цел да се изкара невинен пред хората!

Напиши коментар:


Публикувай