1 321 1

14 септември: България в снимки

Снимка: БТА
Снимка: БТА

По повод професионалния празник на служителите от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, старозагорските пожарникари направиха демонстрация на площада пред общината:


Празничен водосвет и молитва към Бога за всички преподаватели и учащи се, отслужи патриарх Неофит за началото на новата 2016/ 2017 учебна година. В израз на разбирането на Църквата, че всяко добро дело трябва да започва с молитва към Бога, бе отслужен традиционният празничен молебен за успешно начало на учебната година:


В Национална библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" се проведе първата пресконференция на новия директор на културната институция доц. Красимира Александрова (в дясно), на която бе демонстриран най-новия метод за спасяване на застрашени и заразени книги:


В Етнографския музей в Пловдив президентът Росен Плевнелиев откри 12-та среща на президентите на страните от групата "Арайолуш". По покана на българския държавен глава на посещение у нас са президентите на Италия, Латвия, Малта, Полша, Португалия Словения, Унгария, Федерална република Германия и Финландия. Двудневната среща на държавните ръководители на парламентарните републики в ЕС е посветена на бъдещето на обединена Европа и на региона на Балканите, както и на предизвикателствата, пред които сме изправени днес – миграционната криза, борбата с тероризма, Европа след проведения референдум във Великобритания за напускане на Европейския съюз:Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Earth Wind and Fire
    Отговор
    1 17:28  14.09.16
    September

Напиши коментар:


Публикувай