795 2

Само в София са задържани над 4000 мигранти

Анжелина Димитрова

Над 4 хиляди нелегални мигранти са заловени от полицията в София за първите 8 месеца на годината. Това съобщи в интервю за БНР директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов. Повечето от заловените са млади мъже от Афганистан. 

В полицията в София са получавани сигнали за нападения на мигранти над жени, обясни комисар Маринов. При проверка обаче те не са се потвърждавали: 

"Имаше момент, в който може би имаше заразяване от случаите в Германия и така нататък, но пак казвам, че сигналите, които са подавани, са проверявани и не се потвърждават."

Най-често в столицата се хващат нелегални мигранти от Афганистан, по-малко са сирийците, които са семейства. Старши комисар Младен Маринов обясни, че масово чуждите граждани носят в себе си хладно оръжие: 

Наркотици не сме откривали. Основно откриваме хладно оръжие, което обаче не е забранено от закона. Като цяло тяхната народопсихология предполага притежание на такъв вид оръжие. 

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • дъге
  Отговор
  1 17:00  14.09.16
  Тяхната народопсихология предполага и рязане на глави,предполагам ако ми извади нож и го гръмна ще трябва и да го лежа,няма оправия.
 • незнайко
  Отговор
  2 17:54  14.09.16
  Защо са само мъже? При тях няма ли млади момичета? Това трябва да бъде обяснено и да не се крие истината! Тяхната религия няма нищо общо с нашата. Жалко, че така подмолно Меркел предаде цяла Европа. Навремето е бил Хитлер побъркал Европа. Каква е тази нация (германската), която се мъчи да ни управлява? Почвам сериозно да се замислям.

Напиши коментар:


Публикувай