742 2

Дете падна в зейнала шахта

13-годишното пловдивчанче падна в дупката и по чудо се размина без счупени крайници

Анжелина Димитрова

Зейнала дупка на ул. "Братя Миладинови" 21 в район Централен едва не изпотроши дете, съобщи trafficnews.bg. На пъпа на Пловдив 13-годишното пловдивчанче падна в дупката и по чудо се размина без счупени крайници. Родителите на детето, както и самото то, са в шок.

Очевидно някой много сръчен се е обзавел с капака на шахтата, който ще предаде за скрап, и това не е нито нещо ново, нито толкова рядко случващо се. Само че когато става дума за живота и безопасността на хората, подобна кражба си е не просто обикновено престъпление, а опит за убийство. 

И тези, които са призвани по силата на служебните си задължения да се грижат за това шахтите в Пловдив да са обезопасени, а не го правят своевременно, участват в това престъпление. В момента въпросната дупка е уж запушена с едно желязо, но както се вижда от снимките, това едва ли може да се нарече обезопасяване.

Остава ни да се молим никое друго дете или възрастен пловдивчанин да не попадне в клопката на шахтата, преди някой да се сети да й сложи капак.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 14:14  16.09.16
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 16:36  16.09.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай