2 773 3

Майка: Дъщеря ми не е агресивна

Клип с две шестокласнички, които унижават и бият друго момиче взриви социалните мрежи и предизвика редица сериозни въпроси. Репортер на Нова телевизия се свърза с родителите на две от момичетата,  участвали в гаврата. 

Една от майките отрича дъщеря й да е виновна. „Не мога да ви кажа на какво се дължи това. По принцип не е агресивна, но явно приятелите й са такива”, заяви жената. Тя твърди, че приятел на момичетата е снимал унижението. Дъщеря ми просто е била на мястото, но не е тя момичето, което бие и което кара другото да се съблича. Видяхме се с нея след това. Казва, че са се заплашвали една друга, даже не се познават с битото момиче, но и аз незнам на какво се дължи агресията”, разказа майката и добави: 

„Мисля, че става дума за момче и то за момче, което преди това е имало връзка с нея, а  сега има връзка явно с другото момиче. Те даже не са и приятелки, но се запознали в някакво кафе и започнали да комуникират”. 

Майката на друго момиче, участвало в унижението твърди, че детето й на 15 септември детето й не е отишло на училището, защото го е страх и срам от случилото се. Момичето обаче живее  при баща си, който отказа да коментира скандалния клип. 

Константин Томанов от Комисията за борба срещу обществените прояви на малолетни и непълнолетни заяви, че момичетата вероятно ще бъдат задължени да посещават курсове за сваляне на агресията при поведението.
 Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кроко
  Отговор
  1 09:05  16.09.16
  Абе едно време агресията се сваляше като ти изтупат родителите праха от тебе, ся на курсове ще ходят. Успех!!
 • 2 09:58  16.09.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • панчугов
  Отговор
  3 12:58  16.09.16
  Резултатите от либералното управление

Напиши коментар:


Публикувай