649 2

Не трябва да сме опозиция заради спорта

Сидеров се обяви за разумни опозиционни отношения, особено когато страната е в криза

Не трябва да сме опозиция заради спорта
Снимка: bTV
Анжелина Димитрова

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров се обяви за разумни отношения с властта и обяви, че не трябва да се търси опозиционно поведение „заради спорта". „Когато една страна е в криза не бива партиите да клатят лодката, а да са в разумни отношения с властта”, посочи той по bTV.

По думите му когато една страна е в криза трябва да се изчака тя да премине, тъй като не е полезно да се търсят кусурите на командира. "Трябва да му се помага да намери подход към проблемите".

По повод стоплянето на отношенията при националистическите формации „Атака”, Патриотичния фронт и НФСБ, довело до обща кандидатпрезидентска двойка, Сидеров посочи, че е било нелогично да има толкова дълга вражда.

„В рамките на няколко срещи с Валери Симеонов напарвахме анализ на предните години. Силата е да надмогнеш обидата и да кажеш това, което е правилно за хората”, коментира още той.

Фактът, че управляващата партия все още не е излъчила своите кандидати за вота есента. Сидеров  коментира с думите, че подобно поведение не е сериозно и не е коректно към властта.

По повод протеста срещу бежанския лагер в Овча купел и засиления мигрантски натиск, лидерът на „Атака” коментира, че държавата не спазва закона за справяне с потока. Според него те не са бежанци, а мигранти и като такива има текст в Наказателния кодекс, който инкриминира незаконни преминаване на държавната граница. По силата на този закон трябва те да бъдат съдени и екстрадирани и тогава няма да има проблем с мигранти и лагери.

„Ако държавата го прилагаше до момента, те щяха да са или в затвора или върнати там откъдето са дошли. Въобще не бива да ги допускаме”, заяви Сидеров. По думите му засиленият мигрантски натиск е резултат от политиката на САЩ в Близкия изток и е нужно евролидерите да поискат Вашингтон да спре с тази вредна намеса.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Сидераст
  Отговор
  1 10:02  19.09.16
  Огладня, Путин му спря парите и взе да върти опашката.
 • onq s konq
  Отговор
  2 11:14  19.09.16
  Тоа Волен Сидеров не е оня Волен Сидеров.Дори втори братовчед не му е.Няма го рупора в ръцете му,няма ги дръзките обидни реплики по адрес на всичко и всички,няма я даже и ВЪЗХВАЛАТА НА РУСИЯ...Има само едно остаряло и кротнало се "татенце",послушало практичните съвети на възмладата си "партньорка"/с Капка няма развод по обясними причини-най-вече политически/.А съветите са елементарни -"каквото можа-направи ,вече е време да да СИ ХАРЧИМ МИЛИОНИТЕ тихичко и щастливо,защото животът е кратък!"

Напиши коментар:


Публикувай