760 2

БСП: Управляващите искат служебна победа

БСП: Управляващите искат служебна победа

БСП ще обжалва решението на ЦИК относно назначаването на Районата избирателна комисия в РИК 17 – област Пловдив. Това заяви председателят на Областния предизборен щаб Георги Търновалийски.

По думите му управляващите  се водят по максимата “Не е важно кой как е гласувал, важно е кой брои” и  искат да спечелят служебна победа на предстоящите избори.

Да поставиш в  ръководството на  комисията единствено членове на партиите от управляващата коалиция означава, че те са готови на всичко, за да спечелят тези избори, дори и по нечестен път. Това няма да е новост в провеждането на избори от страна на ГЕРБ, но включването в този процес  и на партиите от РБ, Атака и АБВ е допълнение към досегашното им поведение.

Считаме, че решението е явно необосновано, имайки предвид експертността на назначените в ръководството  кадри, тъй като никой от тях до този момент не е участвал в администрирането на изборния процес. РИК- 17 област Пловдив в настоящите избори ще се ръководи от неопитни хора в областта на изборното право, което от своя страна ще доведе  до взимане на опорочени и незаконосъобразни решения по време на изборния процес.

БСП ще обжалва решението на ЦИК относно назначаването на Районата избирателна комисия в РИК 17 – област Пловдив, категоричен е Търновалийски.

Пловдив / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 12:24  19.09.16
  Жалки аргументи на жалки дребни червени хора,надушвайки предначертания си провал.А иначе озовали се в абсолютна изолация и единствено с високо вдигнат лозунг "и сам комунистът е комунист" да влязат в битката ОПРЕДЕЛЕНО Е УЖАСНО ХРАБРО И БОРБЕНО,но...за жалост с предизвестен край.Интересното в случая е ДОКОГА БСП-арската лумпенска маса няма да осъзнава ,че желанието за изборна победа на червените им предводители се мотивира ЕДИНСТВЕНО ОТ ЖЕЛАНИЕТО ЗА НАРЕЖДАНЕ НА МИЛИОННИЯТ ИМ БИЗНЕС НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА ЧРЕЗ КРЪГОВЕТЕ ОТ ФИРМИ,а не от някакви хуманни подбуди за "социална грижа " за обикновения човек?!
 • нжйар
  Отговор
  2 13:43  19.09.16
  Дааа а голямата ТИКВА с мед да го намажеш .....СЪЩИЯ КРАДЕЦ И ИЗМАМНИК КАТО и.ан КОСТОВ

Напиши коментар:


Публикувай