3 316 2

Марешки с бюлетина номер 1

Негов вицепрезидент е капитан 1 ранг Петър Петров

Днес Инициативният комитет "Марешки за Президент" получи от Централната избирателна комисия регистрацията си под номер 1 за участие в изборите за държавен глава, които ще се проведат през ноември. Комитетът внесе 4810 подписа в подкрепа на кандидатурата на бизнесмена и общественик Веселин Марешки.

"На база на всички реални действия, които са абсолютно видими за хората, ние имаме смелостта да влезем в президентската надпревара. Държавният глава е обединител на  нацията, което от своя страна изключва варианта партиен кандидат да успее да се справи с тази функция. Аз влизам в тези избори, защото политическият картел дори не си направи труда да ни предложи стойностни хора, които да променят мнението на обществото за институцията", заяви Марешки преди регистрацията.

Бизнесменът обяви и вицепрезидента, с който е в двойка - капитан 1 ранг Петър Петров. Той е дългогодишен преподавател с близо 40 години стаж във Висшето Военноморско Училище "Никола Йонков Вапцаров", доцент, доктор на науките, пенсионер.

"Партиите девалвираха военния чин "генерал". Произвеждат се генерали, за да могат после да се кандидатират за избори. Затова решихме да се обърнем към капитан. Като президентска двойка ние бихме били всичко, което сегашната не е. Ще бъда истински мъж на място, който няма да се влияе от външни сили или партийни поръчения. Към днешна дата виждаме, че имаме кандидат за президент на Русия, кандидат за президент на САЩ, кандидат за президент на Европа... Ако не се бях кандидатирал аз кой щеше да е кандидатът за президент на България?", питаше се Марешки.

София / България


Още по темата

 • Какво е 12 и 5?

  Какво е 12 и 5?

  Приключи срокът за подаване на заявления в ЦИК за регистрацията на партии, коалиции и инициативни комитети за участие в изборите за президент. 12 ...
  21.09.2016
  737
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Орлов мост
  Отговор
  1 14:54  19.09.16
  Освен президент на люлинска бензиностанция няма на какво друго да се надява!
 • onq s konq
  Отговор
  2 14:59  19.09.16
  Закономерно след генералите идва ред и на капитаните.СЪС СИГУРНОСТ обаче накрая и старшините ще се търгуват изгодно,а и за сержанти ще има търсене!Мдааа...

Напиши коментар:


Публикувай