813 1

Заплашват журналистката, бита от футболен фен

„Твоята съдба е да бъдеш жестоко измъчвана“, пишат ѝ анонимни във Facebook

Журналистката Стелиана Божидарова, която беше нападната и бита от футболен фен в началото на месеца, получава заплахи в социалните мрежи, съобщи Нова телевизия. „Твоята съдба е да бъдеш жестоко измъчвана“, пишат ѝ анонимни във Facebook. „Ако Манол Петров влезе в затвора, ти изгаряш” и „България ще ти се стори тясна”, са още от заплахите, които Божидарова е принудена да чете в собствения си профил.

Инцидентът между Божидарова и Петров избухна на 9 септември на стадион „Лазур” в Бургас. Журналистката разказва, че е била съборена и ритана от мъжа заради неин репортаж в местен сайт. Манол Петров отрича всички обвинения и твърди, че се e случило точно обратното.

По случая е заведено досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда. Ако бъде доказана вината му, Манол Петров може да получи до 3 години затвор. Стелиана Божидарова планира да заведе и гражданско дело срещу нападателя си. Aко го спечели, тя смята да дари парите на футболната школа на „Нефтохимик”. 

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Тодоров
    Отговор
    1 11:05  20.09.16
    Ами какво правиш в социалните мрежи г-це/г-ца Божидарова. Не влизай в мрежите, още по-малко си прави профили, и няма да има кой да те заплашва. Не разбрахте ли, че социалните мрежи са създадени от спецслужбите (ФЕЙСБУК със сигурност от ЦРУ) единствено за следене и контрол на групи от хора. Тези, които те заплашват, веднага могат да бъдат проследени и при желание заловени. Ако мрежите се ползваха със здрав разум и не за простотии, светът щеше да бъде много по-добър и мирен.

Напиши коментар:


Публикувай