1 232 6

Мустафа Карадайъ се видя с Ивайло Калфин

Мустафа Карадайъ се видя с Ивайло Калфин
Венцислав Михайлов

По инициатива на кандидата за президент на АБВ Ивайло Калфин днес се състоя среща с Председателя на ДПС Мустафа Карадайъ. Това съобщиха от пресофиса на Движението.

На срещата бяха обсъдени възможностите за взаимодействие между двете партии на предстоящите президентски избори.

Кандидатът за президент от АБВ Ивайло Калфин представи своите виждания и за предизборната кампания и за ролята на президентската институцията.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ даде своята оценка за ролята и мястото на президентската институция и коментира политическите процеси в контекста на предизборната кампания за избиране на президент и вицепрезидент на България. Карадайъ даде висока оценка на инициативата на кандидата за президент от АБВ Ивайло Калфин за провеждането на политическите консултации.

На срещата бяха обсъдени и различните възможни варианти и конфигурации за първи и втори тур на президентските избори, включително и явяването на ДПС със самостоятелна кандидатура.

Двете страни бяха единодушни, че честността на изборите и гарантирането на сигурността на вота е главна задача пред участниците в предизборния процес.

ДПС и АБВ се споразумяха за активно взаимодействие по гарантирането на честността на вота.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 19:55  21.09.16
  Няма проблем ако ДПС подкрепи АБВ,дори напротив-ще я "омаскарят" както навремето БСП,която вече бяга от тях като от огън.Интересното на изборите ще е не победата на ГЕРБ която е досадно предопределена,а апокалиптичните писъци на червените как изборите са били опорочени тотално от повсеместно купуване на гласове от ББ...ЛИЧНО И БЕЗ НИЧИЯ ПОМОЩ,САМ И ЧУВАЛ ПАРИ НА РАМО В МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ!
 • Кой храни твоя кон
  Отговор
  2 20:39  21.09.16
  Ти с коня от коя фурна хляб ядеш?

  Коментиран от #4

 • Хасан
  Отговор
  3 20:49  21.09.16
  Руското лоби се групира... Пазарлък е кой колко дава.. Боклуци
 • onq s konq
  Отговор
  4 20:52  21.09.16

  До коментар #2 от "Кой храни твоя кон":

  Вече не ми дават на вересия от никоя фурна,затова минах на пасти.
 • Ай сик р
  Отговор
  5 02:22  22.09.16
  Ай ся парите от белене ще отидат за купене на гласове. 600 000 000 разделено на милион и половина души .Ще има много кибабчетаааааааа.
 • стратокастър
  Отговор
  6 09:41  22.09.16
  Срещнал се с Калфин но по инициатива на Гоце ! Хората не са толкова късопаметни и добре си спомнят че агента Гоце и агента Доган ако не бяха" орали на една нива " не два мандата а нула щеше да изкара като президент продажника Първанов! Старата любов ръжда не хваща!!!

Напиши коментар:


Публикувай