964 4

Не мога да се примиря, че България е най-бедна в Европа

Анжелина Димитрова

Кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, се срещна с плевенчани пред които заяви, че няма да се примири с рова, че България е най-бедната страна в Европа, хората да живеят мизерно, да губим социална идентичност и да има разслоение между хората.

„Искаме да знаем истината по въпросите, довели ни дотук. Няма да се страхувам да питам“, каза още той.

Радев подчерта, че заедно с Илияна Йотова ще работят за различна президентска институция, която да се бори за добро партньорство с други държави, ще настояват за единна европейска политика за защита на границите и борба с трафикантите.

„Сега експертите се ползват само за справки или за обосноваване на вече взети решения. Това трябва да се промени“, категоричен е кандидатът за президент.

С голямо вълнение плевенчани посрещнаха кандидата за президент. Пожелаха му много успех на предстоящите избори. „Авиационната гилдия и Плевен сме зад вас“, го увериха хората. „Излъчихме достоен, принципен и авторитетен човек, за да застане начело на нашата държава. Сигурни сме, че той ще ни води в правилната посока“, казаха те.

На събитието присъстваха и народните представители от БСП проф. Румен Гечев и Васил Антонов, Деница Златева – член на ИБ на БСП, Свилен Атанасов – общински председател на БСП-Плевен и Диана Ботева – областен председател на БСП в Плевен.

По-късно през деня кандидатът за президент ген. Румен Радев посети и община Червен бряг, където се срещнa с представители на местната общественост.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Наивник балкански
  Отговор
  1 15:34  24.09.16
  Парите растят по дърветата ,обещанието не гарантира благодат на всички . Обещание , обещание ,трай марчо за зелена люцерна с гарнитура .
 • мъжкар
  Отговор
  2 18:33  24.09.16
  Искал да знае истината по въпросите довели ни до тук.Ха ха хаа то трябва да да се адски назаде с материала щом не знаеш какво и кой ни е довел до тук това и децата вече го знаят.Не е въпроса кой и как ни е довел до тук въпроса е как тези които са ни довели до тука да бъдат ОВЪЗМЕЗДЕНИ ОТ НАРОДА.
 • биньо
  Отговор
  3 23:01  24.09.16
  Как така не можеш да се примириш бе генералче нагло ?Нали твоите хора умишлено унищожиха промишленост и селско стопанство и предизвикаха геноцид с отрицателен прираст , а ти се правиш на ощипана мома ..... Българите са тъпи но почнаха да се усещат , че всички партии са една мафия с неясни кукловоди.
 • Иванов
  Отговор
  4 09:17  25.09.16
  Тоя смешник що напусна армията и става за смях сега пред цяла България.Генерале, карай си самолета,тва го можеш най-добре. Стига си говорил глупости.Такива като теб отвратиха българина да гласува.

Напиши коментар:


Публикувай