970 10

България има нужда от силни личности, които могат да кажат „Не“

А не, както казва Борисов: „Ще слушам началниците“, каза Илияна Йотова

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Анжелина Димитрова

„Живеем в страшен свят. Днес България има нужда от силни личности, които могат да кажат „Не“, когато е нарушен националният ни интерес. А не, както казва Борисов: „Ще слушам началниците“, това каза Илияна Йотова по време на посещението си в кюстендилска област.

Всички тези началници си имат свои интереси, тях не ги интересува България или ги интересува дотолкова да построят у нас мигрантски лагери, за да не тръгнат мигрантите към Европа. За това ни трябват силни личности, а в лицето на ген. Радев България и българите ще имаме не само президент, а и страж, воин, доблестен мъж, който знае как се брани Родина и чест. Тази Родина, в която се е клел. Той знае как да каза „Не“ в чужбина, когато това не е в наш интерес“.

Обиколката на кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова и Калоян Паргов, член на ИБ на БСП, който отговаря кюстендилска област започна от Дупница. На срещата Илияна Йотова разговаря с членове и симпатизанти на БСП. Домакини бяха Станислав Павлов – областен председател на БСП и депутатът от БСП Лява България от региона д-р Иван Ибришимов. На срещата беше представен ген. Иван Цеков - председател на инициативния комитет, формиран в Дупница, в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент ген. Румен Радев и Илияна Йотова.

Втората среща в областта беше в с. Джерман, на която Илияна Йотова бе посрещната с хляб и сол от местен танцов и певчески състав. Хората от селото подариха на Илияна Йотова хлопатар с пожелание още в нощта на изборите да извести началото на мандата на новия президент ген. Радев.

Илияна Йотова се обърна към хората от с. Джерман с думите: „Вие знаете, че аз бях през цялото време с вас в битката да опазите чистотата на селото и да не бъде изградено сметище на метри от къщите на хората. Внесох този проблем в ресорните комисии на Европейския парламент. Там ни разбраха, но тук, нашите управници не разбраха проблема. За това е време да ги сменим. Пред вас ние не просто даваме обещания, а директно ги изпълняваме и вие виждате това. Ще бъдем достатъчно силни, за да оправдаем вашето доверие, което не се съмнявам ще ни дадете.“

Според Калоян Паргов, партията разширява електоралната си подкрепа и върви напред. „Това проличава и от жълтите атаки и от истеричното ровене за компромати. Пробивът на статуквото може да стане с нови и почтени лица, които да допринесат за това президентската институция да си върне репутацията на държавно и международно равнище. Повечето кандидати за президент са бивши министри на Бойко Борисов или настоящи партньори на Бойко Борисов. Не бива да допускаме хората да се примирят с маневрите на Борисов, които имитират държавническо поведение.“ – заяви Паргов в Дупница.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гълъбче
  Отговор
  1 22:39  24.09.16
  Добре бе, Йотова, виждаме, че генерала е силен, спор няма. не е лесно да вдигнеш самолет без двигател, поради лапачите на власт и безпаричие и да го носиш и прелетиш няколко хиляди летателни часа- поклон пред генерала, честно! Но дали ще казва "не!" на вредното за нас е въпроса? Аз лично вярвам в качествата на генерпал Радев и без да го познавам, то се усеща, че е мъжко момче. но в тая държава, където властта се дирижира задкулисно е трудно за вярване, че все още има хора и то особенно в компрометирани партии като БСП-ДПС-ДОСТ-СДС-НДСВ-ОДС-...и др., които да застанат на власт и да не бъдат притискани и да не отстъпват? Трудно е за вярване. През годините БСП ни ошушва и мвачка и вреди множко. Останалите също. А защо не гласувате за Сидероглу-паша? той горкият единственн яде бой заради правда и свобода от мафията и при това го оплювате всички? Аз не съм от Атака, но ми е любопитно - как така един сидерчо ще го мачкате всички досега и ще е лошо момче, след като вие ни разсипахте? Няма логика! А, където няма логика, нещо не е наред.... Що не изстипосахте воленчо за Президент? Аз да си призная не го познавам, но щеше да е интересно какво би станало?
 • Картър
  Отговор
  2 22:48  24.09.16
  Като я видя тази комунистка и се хващам за кобура.

  Коментиран от #4

 • само герп
  Отговор
  3 00:48  25.09.16
  Няма как да стане президент господин генерал Радев,но до втори тур ще стигне.
 • Д'Мин
  Отговор
  4 06:54  25.09.16

  До коментар #2 от "Картър":

  А ако Б.Б. още си пази партийния билет за къде ще се хванеш? Или на него му е простено, защото е Всевишния!

 • onq s konq
  Отговор
  5 07:18  25.09.16
  Само заради тая неподходяща фигура простото БСП ще загуби изборите.И толкова ли е трудно да се прецени,че до могъщия летец Радев е нормално за "вице" да застане пенсиониран шеф на РАКЕТНИ ВОЙСКИ?!Всъщност още не е късно да бъде подменена като Бокова,а след сигурната победа макар и след балотаж незабавно да бъде бъде приет успоредно с националния и ПРЕЗИДЕНТСКИ ХИМН-"Ко-мунис-тите щурмуват не-бе-сата,комсомолците след тях вър-вят..."

  Коментиран от #6, #8

 • Кольо
  Отговор
  6 08:03  25.09.16

  До коментар #5 от "onq s konq":

  Ко ..... ко каза ко?

  Коментиран от #7

 • до муленцето
  Отговор
  7 08:27  25.09.16

  До коментар #6 от "Кольо":

  Нещо се опита да изцвилиш май?
 • до муленцето
  Отговор
  8 08:29  25.09.16

  До коментар #5 от "onq s konq":

  Нещо се опита да изцвилиш май?
 • ХХЛ
  Отговор
  9 12:52  25.09.16
  Илиянке , когато ти и твоята партия,както и всички тези управлявали ни през последните 30г. , са гънели гръбнак и голата опашка е била докрай навътре ,май е късно за "НЕ" ,или поне изглежда много смешно.
 • стоян георгиев
  Отговор
  10 15:44  25.09.16
  само дето е забравила да добави че трябва да могат да казват не на запад и да цункат д..е на изток!тва се възприема за голямо мъжество в бсп то още!

Напиши коментар:


Публикувай