2 356 4

Три нови бежански лагера ще има по южната граница

Стефанаки Йоанис

Три нови центъра за нелегални мигранти ще бъдат изградени до една година на територията на страната. Това предвиждат плановете на правителството за справяне с бежанската вълна, разкрива в. „Сега”.

Новите лагери няма да са постоянни, а ще се използват само ако има сериозен бежански натиск. Те ще представляват площадки с ток и вода, които ще са обградени с ограда и ще са от затворен тип. Това означава, че настанените вътре чужденци няма да могат да излизат извън лагера.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • да ве да
  Отговор
  1 10:05  29.09.16
  Вярвайте на правителството !!! Така, ще ни извъртят и ще ни напълнят с циганска паплач, вече взеха парите, т.е. един пощенски гълъб ги донесе!
 • NAZI
  Отговор
  2 11:30  29.09.16
  малко са ни нашите цигани че още искате да докарате но скоро ще ги подпалим всичките но ще почнем от онзи катун наречен Народно събрание ПРЕДАТЕЛИ идва и вашето време
 • Граничар
  Отговор
  3 12:46  29.09.16
  Такива "умилителни"картинки като тази на снимката с жени и малки деца вече отдавна няма.Сега влизат мъже на видима възраст 20-30 г.,еднакви по телосложение и поглед,видимо войска.Вървят без да говорят,като избягват пътища,пътеки и далекопроводи,а се движат успоредно на тях.Върви кажи ,че не познават тактиката за движение на диверсионно-разузнавателни групи!!!
 • ТИКВОЧА
  Отговор
  4 21:41  29.09.16
  ТИКВАТА ИМА ПАРИ ДА ПОДСЛОНИ ЦЯЛА АФРИКА. ДОКАТО НЕ НИ ИЗКОЛЯТ НЯКОЯ НОЩ. СКОРО ЩЕ ТЕГЛИ ОЩЕ НЯКОИ МИЛЯРД НО ЩЕ ГО ВРЪЩА АЛАХ ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА.

Напиши коментар:


Публикувай