1 023 3

ГЕРБ с каре от кандидати за президент

Стефанаки Йоанис

Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев и Димитър Николов са кандидатите, сред които ГЕРБ ще избира за президентските избори.

Това обяви в кулоарите на парламента заместник-председателят на управляващата партия Цветан Цветанов. за , като определи всичките като "можещи да носят политическа и морална отговорност пред своите избиратели".

Цветанов не изключи кандидатирането на Бойко Борисов за президент. Разбира се, че докато не бъде обявена една кандидат-президентска двойка, винаги трябва да оставиш един процент. Това го има във всеки един избор, посочи Цветанов.

Той посочи, че тези четири имена - Цецка Цачева, Томислав Дончев, Йорданка Фандъкова и Митко Николов - кажете имате ли някакви забележки и дали биха могли да бъдат по-слаби кандидати от всички тези, които са обявени до настоящия момент?

Всички тези хора, които сме обсъждали, заемат отговорни позиции, доказали са се в управлението и могат да носят политическа и морална отговорност пред своите избиратели. Разбира се решаващата дума е на премиера, който е и наш лидер, припомни Цветан Цветанов.

От ГЕРБ не посочиха, дали вицеадмирал Пламен Манушев е предложението за вицепрезидент.

Вече сме готови с всички рекламни материали. Бих могъл да ви покажа и снимката на кандидат-президентската двойка, каза заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • apostol
  Отговор
  1 14:56  30.09.16
  "Автобусна спирка на цената на един апартамент. Човек ще реши, че най-сетне идва краят на задръстванията в морския град. Но ние неведнъж сме описвали какви подводни камъни крие този проект. Наскоро се разбра, че той не само няма да реши транспортните проблеми в Бургас, но ще струва скъпо и прескъпо на данъкоплатците. Така например, оказа се, че изграждането на всяка една от новите спирки струва безбожните 55 хиляди лева! А това е пазарната цена на двустаен апартамент в най-големия бургаски квартал „Меден рудник“. Спирките са част от проекта „Интегриран градски транспорт“, който е на стойност 131 милиона лева, усвоени от Община Бургас по Оперативна програма „Регионално развитие“ на ЕС. В морския град отдавна се говори, че голяма част от тези чудовищно големи средства са потънали в приятелски фирми, близки до ръководството на общината, а цените за строежа на отделните съоръжения, сред които и спирките, са многократно завишени. За съжаление, срещу тези пари на гражданите няма да се предложи нещо по-удобно. Още отсега се вижда, че вместо да се преодолее, хаосът се задълбочава. Всички в Бургас са изумени от странните очертания на възлови кръстовища и улици, от хоризонталната маркировка със стрелки по асфалта, които водят към нищото и подвеждат участниците в движението, от опасните пешеходни пътеки, нарисувани на неочаквани места, от стеснените шосета за сметка на широки и на практика ненатоварени бус ленти, от задръстения трафик с тапи в пиковите часов
 • за непосветените
  Отговор
  2 15:58  30.09.16
  Изберете ГЕРБ пак и хрисимата и скромна лукава даскаличка Бюджетът на София събира се от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ през 2010 година ще бъде 1.2 милиарда лева за 2011 г. 1,3 млрд. лева. за 2012-г. 1,272 млрд. лв за 2013 г. 1.190 млрд за 2014 г. 1,465 млрд. лева. за 2015г 1.49 млрд. лв за 2016г. 1.26 млрд. лева Вноската за Евросъюза е от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ Метрото е на 80-85% БЕЗВЪЗМЕЗДНО от Еврофондове!!! Прошляков и цялото СИЕ на Фандъкова може ли да покаже де факто нещо по тая сметка!!! какво ОЩЕ има да изплащаме рали Дакар,Боевски или ....
 • пловдивчанин
  Отговор
  3 18:22  30.09.16
  Подръжника на Тотев, щото са от една порода Цветанов явно е решил да сложи среден пръст на Боко Борисов. Цачева партийната секретарка в парламента я избират депутатите, но тя яде по 2000 лева обяди, че то тва пиги няма наяждане. А другите са ала бала. И ако затова досега държаха за шлифера Борисов и не му даваха да обявява кандидат ебати и герберастката паст. А кандидата според Борисов щеше да бъде известен и не от редиците на ГЕРБ? А за Др. Борисов вожда Цвъки му е приготвил песента Сбогом, сбогом аз ти казах с Цецка нии ще да делим занапред...............

Напиши коментар:


Публикувай