707 1

Патриотите: Пред правителството стои дилемата с имигрантите или българите сте

Патриотите ще инициират общоевропейски референдум за имигрантите

Патриотите: Пред правителството стои дилемата с имигрантите или българите сте
Калина Петрова

Декларация, свързана с политиката на България спрямо бежанците прочете от парламентарната трибуна Красимир Каракачанов – зам.председател на парламента и кандидат за президент от „Обединени патриоти“- НФСБ, АТАКА и ВМРО.

В нея се отбелязва, че патриотите настояват за изнасяне на бежанските лагери извън големите градове и привеждането им в режим от затворен тип.Чрез декларацията се предлага още екстрадиране на нелегално преминалите границата ни, затваряне на държавната ни граница при необходимост, което изисква да се разположат допълнителни армейски подразделения, денонсиране, замразяване или промяна на Дъблинското споразумение.

Патриотичните сили не приемат обвинението, че са подстрекатели на протести срещу имигрантите, „ние от години говорим за проблемите с имигрантите и циганизацията“, подчерта Каракачанов. Хората говорят за изселване, а нашите институции – за разселване, установяват Обединените патриоти. Няма да подкрепим нищо, свързано със заселването на големи групи имигранти, уточняват в декларацията си патриотите и напомнят, че подкрепата към правителството е при определени условия, включващи точки от програмата им.

Ние ще предложим общоевропейски референдум по въпроса с имигрантите, това е тема, която вълнува всички европейци.

Пред българското правителство стои въпрос: дали ще бъде с имигрантите, или с българите, каза още Каракачанов и благодари на всички български партии, които днес в парламента подкрепи приемането на закона срещу носенето на бурките. Това е една добра стъпка, каза Каракачанов.

София / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Гост
    Отговор
    1 15:20  30.09.16
    Правителството е с ПАРИТЕ и нищо друго Не ги интересува

Напиши коментар:


Публикувай