1 134 1

Каракачанов: Убеден съм, че ще стигнем до балотаж

Той призова всички кандидати за президент да се включат в предизборен дебат

Каракачанов: Убеден съм, че ще стигнем до балотаж
Стефанаки Йоанис

Убеден съм, че ще стигнем до балотаж, заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия кандидатът за президент и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той призова всички кандидати за президент да се включат в предизборен дебат. „Ако искаме изборите да бъдат нормални и честни, ако искаме българските граждани да бъде максимално информирани кой какво предлага и за какво се бори, аз мисля, че дебатът е задължителен. Всяко едно бягане от дебати е проява на слабост”, заяви Каракачанов.

„Искам да призова българите да гласуват, защото иначе отново етническият вот и купеният вот ще решат изборите”, каза още той.

Лидерът на ВМРО коментира и думите на Татяна Дончева в студиото на „Здравей, България”: „Каракачанов е във всяко правителство от времето на Иван Костов до наши дни с всевъзможни пируети. Там, където той не е бил в правителството, винаги е бил на „stand by” с полуподкрепа”.

“Дончева два пъти повтори една и съща лъжа. Аз никога не съм бил в нито едно правителство”, заяви той.

Каракачанов отново разказа за времето, прекарано в „Държавна сигурност”. „Става въпрос за 4-5 месеца преди 10-и ноември и то чисто на експертно ниво. Аз не съм получавал материално възнаграждение, а моята дейност не е била свързана с български граждани”, заяви той.

„Може би и аз съм част от причината днес в България да няма още една малцинствена партия и в българския парламент да няма още едно малцинство. Благодарение на всичко, което сме правили, опитите на Югославия и в последствие на Македония да създаде македонско малцинство в България не се случиха”, добави лидерът на воеводите.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Фактите
    Отговор
    1 12:24  06.10.16
    КРАСИМИР ДОНЧЕВ КАРАКАЧАНОВ (ДС-доносник "Иван") е син на членът по пропагандата на Постояното Присъствие (ПолитБюро) на червения казионен БЗНС (Георги Трайков, Петър Танчев) ДОНЧО КЪНЕВ КАРАКАЧАНОВ (от своя страна също ДС-доносник и син на милиционерския изверг КЪНО-ЦИГАНИНА)! Т.е. Каракачанов произхожда от висшата земеделско-комунистическа и ДС-доносническа номенклатурна фамиля с опръскани с кръв ръце! Вече повече от четвърт век под патриотарско-"войводско" прикритие е покровитестван ДЕЙСТВАЩ ДС-агент-доносник за провеждане на заблуждаващи и манипулиращи българите лъжливи пропагандни БСП-спец-акции и АБВ-криминално-контрбандни далавери (горива, оръжия, муниции, .... със Садам Хюсеин, Воислав Шешел, албански терористи, контрабандисти и мафиоти)! За отбелязване е че във ВСЯКА от многобройните му коалиции заедно с ченгесаро-фатмаците ВИНАГИ присъства някакъв червен БЗНС-клонинг (Ковачки, Яне Янев, Румен Йончев, Дилов-син,....)!

Напиши коментар:


Публикувай