766 0

Зеленогорски: Реформаторският блок ще заложи на позитивна кампания

Зеленогорски: Реформаторският блок ще заложи на позитивна кампания
Стефанаки Йоанис

В надпреварата ще заложим на позитивна кампания, а не на „черен“ ПР. Това каза в студиото на "Денят започва" председателят на предизборния щаб на Реформаторския блок Найден Зеленогорски.

"Нашият основен опонент е кандидатът на БСП. Ние имаме ясна дясна визия, имаме ясна дясна кандидат-президентска двойка, твърдим, че нашите последователи, хората, които ни подкрепят през всички тези години на осъществяване на новата българска демокрация, са следвали един път и в този смисъл няма нищо по-логично от това да продължим с идеята България да има дясно-центристко управление и да отговорим на очакванията на хората по отношение на националните интереси, за които говорих – и през Европейския съюз, и през НАТО“, категоричен е Зеленогорски.

„Надявам се да изберем кандидат-президентска двойка, която първото и най-важно за мен и за нас е да има силно изразена евроатлантическа ориентация и наистина да вярва в идеята, че българският национален интерес може да бъде реализиран единствено през ефективното ни членство в Европейския съюз и в НАТО. За мен и за нас това е най-важното, но и в края на краищата хората ще изберат. Някак си много сложна ми стана политическата игра и някакви сложни конструкции, изпитвам известни опасения да не пострада интереса на България“, каза още Найден Зеленогорски.

„Г-н Трайков и г-н Събев представиха своите приоритети преди около седмица и мисля, че всички трябва да сме доволни, че там говорим не само за сигурност в онова измерение и стабилност, за което всеки говори, а говорим и за сигурност през здравеопазване, през образование, пред добра администрация, през действаща икономика, при въоръжена армия и спазване на ангажиментите към ЕС и НАТО“, подчерта Зеленогорски.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай